Andy Stott
Concerts i espectacles

Andy Stott

Andy Stott oferirà un espectacle que reflecteix el canvi d'enfocament de l'artista cap a una narrativa més complexa i atmosfèrica de veus superposades i amb un so carregat de magnetisme.

Al llarg de la seva trajectòria, el productor i músic Andy Stott ha aconseguit crear un so profundament genuí i molt recognoscible dins de l'escena electrònica mundial a través d'estils com ara el dub, el techno, el footwork o el grime. Al llarg de la seva carrera ha demostrat ser capaç d'acostar-se a diferents estils dins de l'electrònica i destacar de manera sublim de la resta dels productors.

Andy Stott va debutar el 2005 amb el prestigiós segell Modern Love, de Manchester, i des d'aleshores ha editat quatre LP i gairebé una vintena d'EP. Va publicar per sorpresa It Should be Us el novembre de 2019; ha estat la primera referència que edita des de l'any 2006 i el seu primer EP des del 2011. Va ser precisament el 2011, amb els EP Passed Me By i We Stay Together, quan el seu so va fer un gir cap a l'electrònica de caràcter hipnòtic que el caracteritza. La seva música ha significat un abans i un després en les sessions de club no pensades per a la pista de ball.

Horaris

Divendres 31 de gener, a les 22 h

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Música