Això no és una visita amb Eduard Escoffet
Visita a les exposicions

Això no és una visita amb Eduard Escoffet

Per acompanyar l'exposició "En caiguda lliure", comissariada per João Laia, el poeta Eduard Escoffet ha creat diferents peces sonores i textos que, a través del dispositiu de l'audioguia, dialoguen amb les peces i reforcen el seu vincle amb el tema de l'exposició. En aquesta proposta, l'audioguia s'aprofita com a espai de creació i, d'aquesta manera, s'afegeix una peça més a l'exposició, que combina la presència immaterial, el discurs de la mostra i l'experimentació sonora. Es tracta de cinc peces que estaran disponibles en els tres idiomes habituals (català, castellà i anglès), tot i que en alguns casos les peces seran diferents segons l'idioma que es triï. En alguns casos, hi preval l'aspecte sonor i conceptual; en altres, el text i el discurs. L'objectiu d'Escoffet és ampliar les ones d'expansió de l'exposició i crear nous espais mentals a través de l'escolta.

Eduard Escoffet és poeta i agitador cultural. Ha presentat el seu treball poètic en centres i festivals com ara Palais de Tokio (París), Centre Pompidou (París), Sónar (Barcelona), Museo del Chopo (Ciutat de Mèxic) i Bowery Poetry Club (Nova York). Recentment, ha comissariat l'exposició “La xarxa en el bosc. Joan Brossa i la poesia experimental, 1946-1980”, a la Fundació Joan Brossa. Ha publicat els llibres de poesia Gaire (Pagès, 2012), El terra i el cel (LaBreu, 2013) i Menys i tot (LaBreu, 2017), i el llibre d'artista Estramps con Evru (2011). 

Horaris

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "En caiguda lliure"

Visita a les exposicions

Visita en família: Arqueologia del present

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador. A partir de 8 anys.

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank 

Visita a les exposicions

Visita comentada: En caiguda lliure

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les possibles preguntes que hi puguin sorgir.

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank 

Visita a les exposicions

Microvisites i servei de mediació: En caiguda lliure

Recorreguts de curta durada i servei de mediació a càrrec de mediadors a disposició de tots els visitants, sense cost ni necessitat de reserva.

gratuïta

 

Visita a les exposicions

Visita comentada per a grups: En caiguda lliure

Una visita guiada per a grups, entitats culturals, associacions o col·lectius. Amb un màxim de 30 inscrits, la visita dura una hora i es pot fer en diversos idiomes.

reserva
En el telèfon 93 184 71 42
o per email