Abril y el mundo extraordinario
Projeccions

Abril y el mundo extraordinario

Christian Desmares i Franck Ekinci, 2015, França. VOSE

Aquesta història fantàstica ens trasllada a un París ucrònic (és a dir, a un passat imaginari), governat per Napoleó VI. La jove Abril, acompanyada del seu gat Darwin, intenta trobar els seus pares, segrestats deu anys enrere a causa d'una conspiració.

L'univers gràfic d'aquesta aventura increïble va ser dissenyat pel dibuixat de còmics i guionista francès Jacques Tardi. L'adaptació cinematogràfica plasma amb èxit l'estil de Tardi, i barreja erudició tecnològica, retrofuturisme i estètica Belle Époque.

Títol original: Avril et le monde truqué
Gènere: animació, aventures
Idioma original: francès
Durada: 90 min
Edat recomanada: +8

Un educador presentarà aquesta pel·lícula i en proporcionarà les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-ne.

Horaris

Dissabte 9 de maig, a les 11.30 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Cinema

Projeccions

La malvada guineu ferotge

Els protagonistes d'aquesta història són uns animals molt divertits, com la guineu, que, lluny de ser malvada i ferotge, adopta uns pollets orfes.

entrada 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank

Projeccions

Ernest i Célestine, contes d'hivern

Amb l'arribada de l'hivern, l'Ernest i la Célestine hauran d'afrontar un seguit d'esdeveniments que ajornaran la hivernació de l'Ernest.

entrada 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank

Projeccions

Nicky, l'aprenenta de bruixa

La Nicky és una aprenenta de bruixa que emprendrà un viatge iniciàtic acompanyada d'en Gigi, el seu gat negre, per convertir-se definitivament en bruixa.

entrada 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank

Projeccions

El castillo en el cielo

La Sheeta, una noia misteriosa, i en Pazu, un jove rebel, es veuran embarcats en la cerca d'una fortalesa voladora, tota una odissea plena d'aventures i personatges.

entrada 5 €

50 % dte. clients CaixaBank

Projeccions

El castillo ambulante

La Sophie és una jove amb una maledicció que fa que tingui l'aspecte d'una dona vella. Per trencar l'encanteri ha d'acudir al mag Howl, que viu en un castell ambulant.

entrada 5 €

50 % dte. clients CaixaBank

Projeccions

Els pioners del cinema

En aquest programa de deu pel·lícules descobrirem la increïble creativitat dels primers anys del cinema. A més, gairebé totes aquestes pel·lícules tenen una cosa en comú: fer riure el públic!

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank