Informació del centre

ADREÇA

Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia , 6-8 .08038 Barcelona.

Obrir en Google Maps

Contacte

Tel. +34 93 476 86 00

icaixaforumbcn@magmacultura.com

Horari

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h

Nadal: Els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener, de 10 a 18 h

El centre romandrà tancat els dies 25 de desembre i 1 i 6 de gener

Tarifes

ENTRADA GENERAL: 6€. Compra la teva entrada

L'entrada general permet l'accés a totes les exposicions temporals i permanents.

Accés gratuït a totes les exposicions per a Clients de CaixaBank, Carnet Jove Europeu, o menors de 16 anys

Tarifes per a grups de 10 persones o més: consulta a rcaixaforumbcn@magmacultura.com 

Planifica la teva visita

Visita individual

Conferències, concerts, visites, cursos, cicles i molt més per a apropar la cultura a tots els públics.

Activitats

Per a families

Descobreix tota la nostra oferta d'actividades per a públic familiar. 

Activitats familiars

Per a grups

Si sou un grup de mínim de 10 persones podeu reservar la vostra visita a: rcaixaforumbcn@magmacultura.com

Visites per a grups

Per a escoles

Consulta tota la nostra programació EduCaixa pensada per a escoles i casals

Educaixa

Botiga i cafeteria

Laie

Llibreria especialitzada en art, arquitectura, disseny i fotografia. Compta amb tot el fons disponible de les publicacions de l'Obra Social "la Caixa", i amb una selecció d'audiovisuals, objectes de disseny contemporani, edicions d'artista, obra gràfica i objectes relacionats amb les exposicions temporals. La secció infantil destaca per la gran varietat de llibres i jocs relacionats amb l'art.

Horari: De dilluns a diumenge i festius, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h

Tel.: +34 93 476 86 59 o caixaforum@laie.es

Cafeteria Restaurant Vilaplana

El Restaurant Vilaplana de CaixaForum ofereix un menú diari, carta, menú infantil, menú per a persones celíaques i menús temàtics associats a les diferents exposicions del centre. A l'espai de la cafeteria es pot disfrutar de cafès, una seleció de tes i pastissos variats. 

Horari: La cafeteria-restaurant roman tancada del 16 al 30 d'octubre, seguint les mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya

Tel.: +34 93 476 86 69 o caixaforum@compass-group.es

Serveis i accessibilitat

Wifi gratuïta

Sala de lactància

Accessible per a persones cegues o amb dificultats visuals

Tecles amb alfabet braille als ascensors.

Visites comentades a les exposicions i a l'edifici, adaptades a les persones cegues o amb dificultats visuals. Es requereix inscripció prèvia en el telèfon 93 184 71 42.

Es permet l'entrada a gossos guia i gossos d'assistència.

Accessible per a persones sordes o amb dificultats auditives

Bucle inductiu: servei habilitat a la recepció, botiga, restaurant, auditori, Aula 1 i Aula 2 i durant les visites comentades a les exposicions i a l'edifici, per a millorar l'audició a totes les persones que utilitzin pròtesis auditives (audiòfon, implant coclear).

Per a les visites en llenguatge de signes (LSI) i per a les visites adaptades a la comunicació oral es requereix inscripció prèvia en el telèfon 93 184 71 42 o en rcaixaforumbcn@magmacultura.com

Accessible per a persones amb diversitat mental, intel·lectual o psíquica

Adaptació de tallers educatius i de visites comentades a les exposicions i a l'edifici per a persones amb diversitat mental, intel·lectual o psíquica.

Es requereix inscripció prèvia en el telèfon 93 184 71 42 o en rcaixaforumbcn@magmacultura.com

Elements tàctils

Hi ha elements tàctils susceptibles de ser tocats per persones cegues o amb dificultats visuals en les visites comentades a l'edifici.

Polítiques del centre

Els visitants menors de 14 anys han de realitzar la visita acompanyats per un adult. A partir de 14 anys, si realitzen la visita sense acompanyant, hauran de portar el DNI o document equivalent.

Les sales d'exposició es mantenen a temperatura constant de 21 °C durant tot l'any. En dies càlids es recomana fer la visita amb una peça d'abric.

Es permet l'accés de cotxets a les sales d'exposicions.

POLÍTICA AMBIENTAL

La Fundació Bancària "la Caixa", entitat compromesa amb la sostenibilitat, basa les seves actuacions en un pla estratègic orientat a una política de responsabilitat social, sent un aspecte fonamental la protecció del medi ambient i la reducció dels impactes ambientals derivats de les activitats i serveis que porta a terme en els seus principals centres de treball.

En aquest sentit, la Fundació implanta un sistema de gestió ambiental segons la norma ISO 14001:2015 en els seus centres de treball (CaixaForum de Barcelona, Madrid, Palma, Tarragona, Lleida, Girona, Saragossa i Sevilla, Palau Macaya i Espais Caixa Madrid, Girona i Murcia) la funció dels quals és la difusió cultural, social, científica i educativa, mitjançant exposicions, concerts, debats, programes educatius, etc., comprometent-se a:

1. Adequar la gestió ambiental, d’acord amb el nostre context i cultura organitzativa, implantant els processos necessaris per obtenir la millora contínua del nostre acompliment ambiental.

2. Adoptar les mesures necessàries per garantir el compliment de tota la normativa ambiental aplicable a les activitats i instal·lacions dels centres (tant en l'àmbit local com autonòmic, estatal i europeu), així com tots els convenis o acords als quals la Fundació Bancària "la Caixa" s’aculli a través dels seus centres.

3. Protegir el medi ambient i prevenir la contaminació mitjançant la utilització sostenible dels recursos naturals, l’ús eficient de l’aigua i l’energia, i fomentar les pràctiques de reducció, reutilització i reciclatge de residus.

4. Formar, sensibilitzar i implicar a cada treballador fent que sigui partícip de la gestió ambiental, i transmetre als proveïdors i a les empreses subcontractades les nostres directrius ambientals.

5. Afavorir la comunicació amb criteris de transparència i informar tots els grups d’interès (treballadors, clients, proveïdors, subcontractistes, institucions...) per tal de donar-los a conèixer la política ambiental i establir amb ells relacions de cooperació.

Amb això, la Fundació Bancària "la Caixa", a través dels seus centres de treball, desitja contribuir a la millora del medi ambient i a la mitigació del canvi climàtic en benefici de tota la societat.

A Barcelona el 23 de gener de 2019

Lloguer d'espais

A més dels extensos espais expositius, CaixaForum Barcelona compta amb diverses instal·lacions adaptades per a diversos tipus d'esdeveniments.

Auditori

 

Espai equipat per a acollir tot tipus d'esdeveniments com concerts, conferències, projeccions, etc.

Restaurant

S'ofereix la possibilitat de realitzar esdeveniments, com a còctels, esmorzars, o sopars d'empresa en l'espai de la Cafeteria - Restaurant.

Sales polivalents

Aules adaptables per a diferents tipus d'activitats, des de presentacions fins a tallers pràctics.

Eventos

Cerques un espai diferent per al teu esdeveniment? Consulta la disponibilitat i les possibilitats d'un edifici amb un equipament i entorn únics.

Para reservas y más información, llamar al 93 476 86 00