Exposició LAB Emprèn

ALTRES FORMATS

LAB Emprèn

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre. El visitant coneixerà l'experiència de persones emprenedores, haurà de proposar solucions innovadores a problemes quotidians que se li plantegin, reflexionarà sobre el valor de productes del nostre dia a dia i aprendrà a fer servir el model del llenç per dissenyar un negoci. 

Una activitat molt recomanable per fer en família i amics i junts aprendre a observar la realitat i ser creatius utilitzant eines interactives. El recorregut es fa de manera autònoma o agafant l’audioguia gratuïta que trobaràs dins la sala. Recomanat per a  famílies amb joves d’entre 10 i 18 anys.

Horaris

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h

Comentaris

Visita gratuïta 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

VISITES A LES EXPOSICIONS

Microvisites i servei de mediació: Construint nous mons

Recorreguts de curta durada i servei de mediació a càrrec de mediadors a disposició de tots els visitants, sense cost ni necessitat de reserva.

gratuïta

 

VISITES A LES EXPOSICIONS

Conferència i visita comentada: construint nous mons

Gaudiu d'una experiència completa a "Construint nous mons" amb una visita comentada a l'exposició seguida de la conferència inaugural o d'una de les conferències del cicle "Les dones a les avantguardes artístiques".

INSCRIPCIÓ 7 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONCERTS I ESPECTACLES

Carol Ruiz

La pianista barcelonina presenta un treball d'una personalitat harmoniosa que comunica amb una calidesa molt difícil de trobar.

gratuïta