Exposició Microvisites i servei de mediació: Construint nous mons

VISITES A LES EXPOSICIONS

Microvisites i servei de mediació: Construint nous mons

MICROVISITES

Aquestes visites, de curta durada, ofereixen una introducció a peces seleccionades i una visió general de l'exposició, de manera que dona la possibilitat als visitants de descobrir i explorar l'art contemporani d'una manera propera i diferent. Conduïdes per un dels nostres mediadors o mediadores, les microvisites tenen una durada de 20 minuts aproximadament.


SERVEI DE MEDIACIÓ

Durant els mateixos dies i franges horàries que el servei de microvisites, els nostres mediadors i mediadores seran a la sala a disposició del públic per a qualsevol dubte o comentari sobre l'exposició.

Horaris

Dissabtes, de 16 a 20 h

Diumenges, d'11 a 14 h i de 16 a 20 h

HORARI ESPECIAL juliol i agost

Dimecres, de 19 a 23 h

Dissabtes, de 16 a 20 h

Diumenges i festius, d'11 a 14 h

Comentaris

Servei gratuït amb l'entrada a les exposicions

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

LAB Emprèn

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre.

gratuïta

 

VISITES A LES EXPOSICIONS

Conferència i visita comentada: construint nous mons

Gaudiu d'una experiència completa a "Construint nous mons" amb una visita comentada a l'exposició seguida de la conferència inaugural o d'una de les conferències del cicle "Les dones a les avantguardes artístiques".

INSCRIPCIÓ 7 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONCERTS I ESPECTACLES

Carol Ruiz

La pianista barcelonina presenta un treball d'una personalitat harmoniosa que comunica amb una calidesa molt difícil de trobar.

gratuïta