Exposició Pop Rock Hits: concert participatiu

CONCERTS I ESPECTACLES

Pop Rock Hits: concert participatiu

Gaudeix dels èxits del pop rock més actual, com també d'alguns dels temes més emblemàtics de tots els temps!

Pop Rock Hits és un nou concert participatiu organitzat per l'Obra Social "la Caixa" que reuneix algunes de les peces més conegudes del repertori de pop rock en un gran espectacle, en el qual cantants aficionats de 16 a 29 anys comparteixen escenari amb professionals al costat dels quals interpretaran èxits de Michael Jackson, Madonna, Queen, Beyoncé, Coldplay, Lady Gaga, Bruno Mars, Adele, Justin Timberlake, Alicia Keys o Ed Sheeran, entre d'altres.

Aquest projecte pedagògic i musical està dirigit per Gerard Ibáñez i Daniel Anglès i coreografiat per Marc Codony. Completen l'elenc cinc intèrprets professionals de prestigi reconegut com Marc Andurell, Víctor Arbelo, Helena Jara i Esther Peñas.

Horaris

Dimecres 10 i 17, i dijous 11 i 18 de juliol, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

LAB Emprèn

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre.

gratuïta

 

CONCERTS I ESPECTACLES

Sopar temàtic + Espectacle: Nits d'Estiu

El restaurant de CaixaForum s'afegeix a la programació estival elaborant menús temàtics inspirats en alguns dels concerts i espectacles de les Nits d'Estiu.

ENTRADA 26 €

15 % de dte. per als clients de CaixaBank

ALTRES FORMATS

Barrina

A través de petits reptes (jocs de paraules, jeroglífics o endevinalles) cada visitant podrà revisitar i amplificar de manera autònoma el que acaba de veure a l'exposició.

gratuïta