Exposició Ranky Tanky (EUA)

CONCERTS I ESPECTACLES

Ranky Tanky (EUA)

Un quintet de Carolina del Sud (EUA) que interpreta, d'una manera innovadora i contemporània, les arrelades tradicions musicals de la cultura afroamericana gullah, que va néixer a les illes del mar del sud-est dels Estats Units. 

Des de cants espirituals que arriben al cor fins a alegres cançons de joc, passant per crits extàtics o delicades cançons de bressol, Ranky Tanky revela al món un dels orígens principals de la música americana present en les seves pròpies comunitats i llegats familiars.

Quentin Baxter, bateria i percussions

Kevin Hamilton, baix

Quiana Parler, vocalista

Clay Ross, guitarra i veu

Charlton Singleton, trompeta i veu

Horaris

Dimecres 3 de juliol, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

LAB Emprèn

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre.

gratuïta

 

CONCERTS I ESPECTACLES

Sopar temàtic + Espectacle: Nits d'Estiu

El restaurant de CaixaForum s'afegeix a la programació estival elaborant menús temàtics inspirats en alguns dels concerts i espectacles de les Nits d'Estiu.

ENTRADA 26 €

15 % de dte. per als clients de CaixaBank

TALLERS

Moviments per canviar el món

Ens posarem mans a l'obra per crear un moviment artístic renovador, una imatge que el representi i un manifest inspirats en els moviments artístics d'avantguarda.

gratuïta