Exposició Visita comentada per a grups: coneix CaixaForum Barcelona

VISITES A L'EDIFICI

Visita comentada per a grups: coneix CaixaForum Barcelona

Visita en grup l'antiga fàbrica Casaramona, un dels exemples més bonics del Modernisme industrial català i disenyada per l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch. Podreu conèixer la seva història, la seva convivència amb l'estil particular de l'arquitecte japonès Arata Isozaki, premi Pritzker 2019, i la seva transformació en centre cultural. Una experiència per conèixer un edifici interessant per la importància que té en la història industrial de Barcelona i per la seva singularitat arquitectònica.

 

Hi pots anar amb un grup d'amics, de col·legues de la feina o d'antics companys de l'escola i triar el dia i l'hora que més us convingui. Les visites que s'ofereixen a grups, amb un màxim de 30 persones, tenen una durada d'una hora i es poden fer en català, castellà, anglès o francès.

Horaris

Horari per convenir, dins de l'horari del centre

Del 9 al 19 de maig de 2019 aquesta activitat s'inclou dins la programació de la Setmana d'Arquitectura 2019

Comentaris

70 € / grup

Reserva

En el telèfon 93 184 71 42 o per email

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

LAB Emprèn

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre.

gratuïta

 

CONCERTS I ESPECTACLES

Sopar temàtic + Espectacle: Nits d'Estiu

El restaurant de CaixaForum s'afegeix a la programació estival elaborant menús temàtics inspirats en alguns dels concerts i espectacles de les Nits d'Estiu.

ENTRADA 26 €

15 % de dte. per als clients de CaixaBank

TALLERS

Moviments per canviar el món

Ens posarem mans a l'obra per crear un moviment artístic renovador, una imatge que el representi i un manifest inspirats en els moviments artístics d'avantguarda.

gratuïta