Exposició Visita comentada per a grups: coneix CaixaForum Barcelona

VISITES A L'EDIFICI

Visita comentada per a grups: coneix CaixaForum Barcelona

Visita en grup l'antiga fàbrica Casaramona, un dels exemples més bonics del Modernisme industrial català i disenyada per l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch. Podreu conèixer la seva història, la seva convivència amb l'estil particular de l'arquitecte japonès Arata Isozaki, premi Pritzker 2019, i la seva transformació en centre cultural. Una experiència per conèixer un edifici interessant per la importància que té en la història industrial de Barcelona i per la seva singularitat arquitectònica.

 

Hi pots anar amb un grup d'amics, de col·legues de la feina o d'antics companys de l'escola i triar el dia i l'hora que més us convingui. Les visites que s'ofereixen a grups, amb un màxim de 30 persones, tenen una durada d'una hora i es poden fer en català, castellà, anglès o francès.

Horaris

Horari per convenir, dins de l'horari del centre

Comentaris

70 € / grup

Reserva

En el telèfon 93 184 71 42 o per email

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

PROJECCIONS

Ensayo de orquesta

El mal tracte d'un director d'orquestra cap als músics provoca que, després del descans, ells agafin la batuta i s'hi rebel·lin.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients CaixaBank

PROJECCIONS

Il barbiere di Siviglia, de G. Rossini

Rossini va ser l'artífex d'aquesta magnífica comèdia, que constitueix, juntament amb Les noces de Fígaro de Mozart, un dels millors exemples d'òpera bufa de tots els temps.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients CaixaBank

PROJECCIONS

¡Lumière! Comienza la aventura

Un testimoni únic dels orígens del cinema i del món modern a través de pel·lícules restaurades dels germans Lumière.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank