Exposició Visita comentada: coneix CaixaForum Barcelona

VISITES A L'EDIFICI

Visita comentada: coneix CaixaForum Barcelona

Modernisme i modernitat

Els secrets que amaga l'edifici de l'antiga fàbrica modernista i la seva transformació espectacular en el centre cultural CaixaForum Barcelona expliquen moltes coses sobre la història de Barcelona i els canvis que ha experimentat l'arquitectura del segle XX.

Aquesta visita permet descobrir totes les cares de l'antiga fàbrica dissenyada per Josep Puig i Cadafalch, un bell exemple de l'arquitectura modernista industrial. També és una oportunitat per conèixer detalladament la singular intervenció arquitectònica del japonès Arata Isozaki, premi Pritzker 2019. A partir de fotografies d'època i una gran maqueta central, els visitants podran conèixer la història de l'edifici i recórrer-ne l'interior i l'exterior, incloent-hi les terrasses. 

Comentaris

Si vols explorar l'edifici al teu ritme, pots accedir de manera fàcil i gratuita des del teu mòbil a l'audioguia dels espais del centre.

Accedeix directament des del teu mòbil a l'audioguia en català aquí.

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

PROJECCIONS

Ensayo de orquesta

El mal tracte d'un director d'orquestra cap als músics provoca que, després del descans, ells agafin la batuta i s'hi rebel·lin.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients CaixaBank

PROJECCIONS

Il barbiere di Siviglia, de G. Rossini

Rossini va ser l'artífex d'aquesta magnífica comèdia, que constitueix, juntament amb Les noces de Fígaro de Mozart, un dels millors exemples d'òpera bufa de tots els temps.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients CaixaBank

PROJECCIONS

¡Lumière! Comienza la aventura

Un testimoni únic dels orígens del cinema i del món modern a través de pel·lícules restaurades dels germans Lumière.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank