Exposició Visita en família: tot el que et passa per dins

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita en família: tot el que et passa per dins

Les obres d'art tenen la capacitat de commoure'ns. Què sentim quan les observem? Com aconsegueixen reflectir les emocions dels seus protagonistes? Al llarg del recorregut que planteja l'exposició, els més petits descobriran com l'art contemporani ha trobat diferents maneres de representar i de fer-nos sentir les emocions.

Uneix-te a una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició i activitats participatives dins de l'espai expositiu. Conduïdes per un mediador, les visites es basen en un tema principal de l'exposició que es desenvolupa al voltant de les obres exposades.

Activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de 7 anys.

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Poètiques de l'emoció"

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita a càrrec de la comissària: Poètiques de l'emoció

La comissària de l'exposició Érika Goyarrola farà una visita inaugural per la mostra, que es demana de quina manera la història de l'art ha incorporat les emocions en el seu discurs.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONCERTS I ESPECTACLES

Això no és una visita amb Toni Jodar

El ballarí i performer Toni Jodar ens ofereix la seva visió particular sobre l'exposició "Poètiques de l'emoció", en una visita en què el nostre paper principal és acompanyar-lo i exposar-nos a emocions. 

ENTRADA 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

VISITES A LES EXPOSICIONS

Microvisites i servei de mediació: Poètiques de l'emoció

Recorreguts de curta durada i servei de mediació a càrrec de mediadors a disposició de tots els visitants, sense cost ni necessitat de reserva.

gratuïta

 

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada per a grups: Poètiques de l'emoció

Una visita guiada per a grups, entitats culturals, associacions o col·lectius. Amb un màxim de 30 inscrits, la visita dura una hora i es pot fer en diversos idiomes.

reserva
En el telèfon 93 184 71 42 o per email

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada: Poètiques de l'emoció

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les possibles preguntes que hi puguin sorgir.

INSCRIPCIÓ 4 €

50 % de dte. clients CaixaBank

VISITES A LES EXPOSICIONS

Cafè i tertúlia: Poètiques de l'emoció

Una visita per tractar els temes que interessin més als visitants i conduïda per un mediador. En acabar, es compartiran impressions en una conversa acompanyada d'un cafè.

INSCRIPCIÓ 6 €

50 % de dte. clients CaixaBank