Exposició Voyage, voyage

CONCERTS I ESPECTACLES

Voyage, voyage

Marisa Martins, mezzosoprano
Josep Surinyac, piano

 

La música té la capacitat de transportar-nos. Ens agrada fer música per viatjar als indrets secrets del cor, per viatjar en el temps i tornar a la infantesa, per viatjar pel món i conèixer músics nous i llunyans… I és precisament això el que us proposem en aquest concert. Un calidoscopi dels viatges que ens agrada fer i que ens agrada compartir: des del París d'Erik Satie fins a la Cuba de Xavier Montsalvatge, passant per la pampa de Carlos Guastavino, l'exili de Kurt Weil o la infància de Barbara, el personatge que va crear Leonard Bernstein. Viatges, viatges…voyage, voyage… Us ve de gust acompanyar-nos-hi?

Horaris

Diumenge 7 d'abril, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

LAB Emprèn

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre.

gratuïta

 

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada: Construint nous mons

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que puguin sorgir.

INSCRIPCIÓ 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada per a grups: Construint nous mons

Una visita guiada per a grups, entitats culturals, associacions o col·lectius. Amb un màxim de 30 inscrits, la visita dura una hora i es pot fer en diversos idiomes.

reserva
En el telèfon 93 184 71 42 o per email