Exposició Voyage, voyage

CONCERTS I ESPECTACLES

Voyage, voyage

Marisa Martins, mezzosoprano
Josep Surinyac, piano

 

La música té la capacitat de transportar-nos. Ens agrada fer música per viatjar als indrets secrets del cor, per viatjar en el temps i tornar a la infantesa, per viatjar pel món i conèixer músics nous i llunyans… I és precisament això el que us proposem en aquest concert. Un calidoscopi dels viatges que ens agrada fer i que ens agrada compartir: des del París d'Erik Satie fins a la Cuba de Xavier Montsalvatge, passant per la pampa de Carlos Guastavino, l'exili de Kurt Weil o la infància de Barbara, el personatge que va crear Leonard Bernstein. Viatges, viatges…voyage, voyage… Us ve de gust acompanyar-nos-hi?

Horaris

Diumenge 7 d'abril, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONFERENCIES I DEBATS

El luxe i la seva ombra. Passat i present

L'escriptor i professor Rafael Argullol reflexionarà sobre el concepte de luxe en l'antiguitat i en l'actualitat, com també sobre els seus aspectes constructius i destructius.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

PROJECCIONS

BCN Film Fest 2019: Leonardo. Quinto Centenario

Première espanyola d'aquest documental, que analitza les obres de Leonardo a través de les implicacions modernes del seu treball.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

Trobades amb... Yolanda Domínguez

L'artista visual Yolanda Domínguez comparteix la seva experiència com a activista dedicada a la conscienciació sobre diferents temes socials, com ara els rols de gènere o el consum.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank