Exposició Drew McDowall (COIL) i Florence To presenten

Del cicle de Música "Dnit"

Drew McDowall (COIL) i Florence To presenten "Time Machines"

Drew McDowall presentarà l'àlbum Time Machines, vint anys després de la seva creació, en un xou audiovisual creat juntament amb l'artista Florence To.

Time Machines és un dels discos crucials de la banda COIL, la publicació de drone més influent dels últims vint anys. Està format per quatre drones creats amb sintetitzadors modulars que busquen crear sensacions al·lucinògenes. Influïts també per la música tibetana, fan servir filtres i oscil·ladors en els tons per induir a l'estat de trance. Drew McDowall, que va entrar com a membre de COIL als anys noranta, va tenir un paper fonamental en el desenvolupament del nou so del grup, el qual va deixar enrere el so avant-pop per aconseguir-ne un altre de més complex i abstracte. Anteriorment va col·laborar amb Psychic TV i va formar part del moviment postindustrial anglès amb la banda de punk anomenada The Poems.

L'artista visual britànica Florence To treballa amb motion graphics generatius i produccions lumíniques, amb enfocament en el disseny arquitectònic espacial en projectes específics on site. És una de les creadores visuals més importants d'Europa.

Horaris

Divendres 25 de gener, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

CONCERTS I ESPECTACLES

Suso Saiz & Fennesz

Els artistes Suso Saiz i Fennesz, dos grans innovadors de la música electrònica, es tornen a reunir en un espectacle marcat pel virtuosisme i la improvisació.

ENTRADA 8 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONCERTS I ESPECTACLES

Huerco S. presenta Pendant

Presentació en primícia de Pendant, el nou projecte del reconegut Huerco S., en una actuació que abordarà percepcions insòlites de música ambient.

ENTRADA 8 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONCERTS I ESPECTACLES

Eli Keszler + Puce Mary

Doble espectacle a càrrec d'Eli Keszler i Puce Mary, dues figures representatives de les noves tendències en música electrònica, que ens presentaran els seus últims treballs.

ENTRADA 8 €

50 % de dte. clients de CaixaBank