Exposició Mirar les estrelles o l'infinit blau: Raquel García-Tomás i Víctor Gómez Pin

Del cicle d'Humanitats "La curiositat va salvar el gat"

Mirar les estrelles o l'infinit blau: Raquel García-Tomás i Víctor Gómez Pin

Al Museu Metropolitan de Nova York es pot veure una sèrie fotogràfica de Thomas Ruff sobre constel·lacions, en les quals l'espectador es transporta al blau infinit del cel. L'espai representa per als artistes un anhel d'ampliar el seu territori d'experimentació. Raquel García-Tomás i Víctor Gómez Pin parlaran de la inclinació de les persones per mirar les estrelles com a metàfora de l'últim horitzó per explorar o com a aspiració de l'ésser humà per trobar-hi respostes.


Raquel García-Tomás és una compositora especialitzada en creació interdisciplinària i col·laborativa, que ha compost peces per a l'English National Ballet, la Royal Academy of Arts i el Dresdener Musikfestspiele. Víctor Gómez Pin és filòsof i professor, doctor honoris causa de la Universitat del País Basc i catedràtic emèrit de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Horaris

Dimecres 16 de gener, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE D'Humanitats

CONFERENCIES I DEBATS

Entrevista a la vida: Lluís Amiguet i Xavier Melloni

El periodista Lluís Amiguet i l'antropòleg i teòleg Xavier Melloni dialogaran sobre el misteri de la nostra condició humana i indagaran la manera que tenim de ser al món.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

Recordant Donkey Kong: Nacho Vigalondo i Isabel Tallos

Isabel Tallos i Nacho Vigalondo conversaran sobre la nostàlgia dels videojocs, les capacitats narratives que tenen i el factor experiencial que exerceixen sobre els jugadors.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank