Exposició Mirar les estrelles o l'infinit blau: Raquel García-Tomás i Víctor Gómez Pin

CONFERENCIES I DEBATS

Mirar les estrelles o l'infinit blau: Raquel García-Tomás i Víctor Gómez Pin

Al Museu Metropolitan de Nova York es pot veure una sèrie fotogràfica de Thomas Ruff sobre constel·lacions, en les quals l'espectador es transporta al blau infinit del cel. L'espai representa per als artistes un anhel d'ampliar el seu territori d'experimentació. Raquel García-Tomás i Víctor Gómez Pin parlaran de la inclinació de les persones per mirar les estrelles com a metàfora de l'últim horitzó per explorar o com a aspiració de l'ésser humà per trobar-hi respostes.


Raquel García-Tomás és una compositora especialitzada en creació interdisciplinària i col·laborativa, que ha compost peces per a l'English National Ballet, la Royal Academy of Arts i el Dresdener Musikfestspiele. Víctor Gómez Pin és filòsof i professor, doctor honoris causa de la Universitat del País Basc i catedràtic emèrit de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Horaris

Dimecres 16 de gener, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONCERTS I ESPECTACLES

Pop Rock Hits: concert participatiu

Gaudeix dels èxits del pop rock més actual, com també d'alguns dels temes més emblemàtics de tots els temps, amb aquest nou concert participatiu, en el qual cantants aficionats de 16 a 29 anys i intèrprets professionals comparteixen escenari.

ENTRADA 8 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

ALTRES FORMATS

El poder de la paraula i la imatge

Amb la pel·lícula En la casa, el pedagog i escriptor Jaume Cela ens parlarà de l'ús del cinema a l'aula, i sobre el poder que poden tenir la paraula i la literatura entre l'alumnat.

INSCRIPCIÓ 5 €

Abonament per a totes les sessions: 20 €

ALTRES FORMATS

La creativitat que ens ajuda a viure

A partir del clàssic El club de los poetas muertos, la directora de l'escola Virolai, Coral Regí, tracta el paper que té la creativitat com a element vertebrador d'un sistema educatiu. 

INSCRIPCIÓ 5 €

Abonament per a totes les sessions: 20 €