Exposició Mirar les estrelles o l'infinit blau: Raquel García-Tomás i Víctor Gómez Pin

Del cicle de  Pensament "La curiositat va salvar el gat"

Mirar les estrelles o l'infinit blau: Raquel García-Tomás i Víctor Gómez Pin

Al Museu Metropolitan de Nova York es pot veure una sèrie fotogràfica de Thomas Ruff sobre constel·lacions, en les quals l'espectador es transporta al blau infinit del cel. L'espai representa per als artistes un anhel d'ampliar el seu territori d'experimentació. Raquel García-Tomás i Víctor Gómez Pin parlaran de la inclinació de les persones per mirar les estrelles com a metàfora de l'últim horitzó per explorar o com a aspiració de l'ésser humà per trobar-hi respostes.


Raquel García-Tomás és una compositora especialitzada en creació interdisciplinària i col·laborativa, que ha compost peces per a l'English National Ballet, la Royal Academy of Arts i el Dresdener Musikfestspiele. Víctor Gómez Pin és filòsof i professor, doctor honoris causa de la Universitat del País Basc i catedràtic emèrit de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Horaris

Dimecres 16 de gener, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Pensament

CONFERENCIES I DEBATS

La veu humana: Nina i Julio Manrique

Nina i Julio Manrique analitzaran el caràcter emocional de la veu humana i la capacitat del poder de la paraula per construir l'espai escènic.

CONFERENCIES I DEBATS

La verdadera vida: Javier Gomá i Imma Tubella

Javier Gomá i Imma Tubella reflexionen sobre el paper de la joventut d'avui dia, en un diàleg que parteix del plantejament que va manifestar Alain Badiou a La verdadera vida.

CONFERENCIES I DEBATS

Recordant Donkey Kong: Nacho Vigalondo i Isabel Tallos

Isabel Tallos i Nacho Vigalondo conversaran sobre la nostàlgia dels videojocs, les capacitats narratives que tenen i el factor experiencial que exerceixen sobre els jugadors.