Exposició Selecció oficial del Festival Inclús 2018. Sessió II

PROJECCIONS

Selecció oficial del Festival Inclús 2018. Sessió II

Segona tarda de projeccions de curtmetratges i llargmetratges de documental i de ficció de la selecció oficial de l'Inclús - Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona:

17.10 – 17.50 h The child who wanted to walk at all costs (26 min) 

Cyril Fleury i Patrice Goldberg, Bèlgica. Francès VO - SPS català

En Dimitri és un nen de quatre anys discapacitat per una paràlisi cerebral congènita que li impedeix moure els braços i les cames. Després dels pronòstics pessimistes dels metges, els pares d'en Dimitri decideixen lluitar per millorar el seu dia a dia. La fisioteràpia és com un joc per a ell, però en realitat el propòsit és rehabilitar-li les quatre extremitats.


17.50 – 18.10 h Ferides (9 min) 

Joan Paüls Vergés, Espanya. Català VO - SPS català

Una parella de cecs resulta afectada quan el noi porta notícies inesperades.


18.10 – 19.15 h By Stanley for Stanley (54 min) 

Monika Melen, Polònia. Polonès VO - SPS català

Els dos personatges principals, tot i la seva diferència d'edat, són discapacitats. L'Stás és un nen petit, mentre que l'Stanislaw ja és un home madur. L'Stanislaw és un artista que té com a passió i com a professió la pintura. L'home explica pacientment al nen què és important a la vida i com s'ha de fer front a les activitats diàries més simples.

Horaris

Divendres 30 de novembre, a les 17 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

LAB Emprèn

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre.

gratuïta

 

VISITES A LES EXPOSICIONS

Conferència i visita comentada: construint nous mons

Gaudiu d'una experiència completa a "Construint nous mons" amb una visita comentada a l'exposició seguida de la conferència inaugural o d'una de les conferències del cicle "Les dones a les avantguardes artístiques".

INSCRIPCIÓ 7 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONCERTS I ESPECTACLES

Carol Ruiz

La pianista barcelonina presenta un treball d'una personalitat harmoniosa que comunica amb una calidesa molt difícil de trobar.

gratuïta