Exposició Conferència a càrrec del comissari: Velázquez i el Segle d'Or

CONFERENCIES I DEBATS

Conferència a càrrec del comissari: Velázquez i el Segle d'Or

L'exposició situa el context en el qual s'inscriu l'art de Velázquez a partir d'obres de l'artista sevillà, que conviuen amb peces relacionades amb el pintor, altres que provenen de les col·leccions reials espanyoles i algunes representacions de la pintura del Segle d'Or. És dins del marc internacional i dels seus contemporanis on s'entén millor el talent de Velázquez.

A càrrec del comissari de l'exposició, Javier Portús, doctor en Història de l'Art i cap del Departament de Pintura Espanyola del Museu Nacional del Prado.

Horaris

Dimecres 12 de desembre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONFERENCIES I DEBATS

El luxe i la seva ombra. Passat i present

L'escriptor i professor Rafael Argullol reflexionarà sobre el concepte de luxe en l'antiguitat i en l'actualitat, com també sobre els seus aspectes constructius i destructius.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

PROJECCIONS

BCN Film Fest 2019: Leonardo. Quinto Centenario

Première espanyola d'aquest documental, que analitza les obres de Leonardo a través de les implicacions modernes del seu treball.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

Trobades amb... Yolanda Domínguez

L'artista visual Yolanda Domínguez comparteix la seva experiència com a activista dedicada a la conscienciació sobre diferents temes socials, com ara els rols de gènere o el consum.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank