Exposició Conferència a càrrec del comissari: Velázquez i el Segle d'Or

CONFERENCIES I DEBATS

Conferència a càrrec del comissari: Velázquez i el Segle d'Or

L'exposició situa el context en el qual s'inscriu l'art de Velázquez a partir d'obres de l'artista sevillà, que conviuen amb peces relacionades amb el pintor, altres que provenen de les col·leccions reials espanyoles i algunes representacions de la pintura del Segle d'Or. És dins del marc internacional i dels seus contemporanis on s'entén millor el talent de Velázquez.

A càrrec del comissari de l'exposició, Javier Portús, doctor en Història de l'Art i cap del Departament de Pintura Espanyola del Museu Nacional del Prado.

Horaris

Dimecres 12 de desembre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Velázquez i el Segle d'Or"

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada: Velázquez i el Segle d'Or

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que hi puguin sorgir.

INSCRIPCIÓ 4 €

50% de dte. clients CaixaBank

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita en família: un pintor a la cort

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada per a grups: Velázquez i el Segle d'Or

Una visita guiada per a grups, entitats culturals, associacions o col·lectius. Amb un màxim de 30 inscrits, la visita dura una hora i es pot fer en diversos idiomes.

reserva
En el telèfon 93 184 71 42 o per email

VISITES A LES EXPOSICIONS

Cafè i tertúlia: Velázquez i el Segle d'Or

Una visita per tractar els temes que interessin més als visitants i conduïda per un mediador. En acabar, se'n compartiran impressions en una conversa acompanyada d'un cafè.

INSCRIPCIÓ 6 €

50 % de dte. clients CaixaBank

ALTRES FORMATS

Pintura en viu

Un espai inspirat en el Segle d'Or de la pintura espanyola, on es podran crear retrats i bodegons en viu amb l'ús d'objectes, vestuari i elements decoratius.

gratuïta