Exposició L'arca de la contemporaneïtat amb Albert Serra i Carles Guerra

CONFERENCIES I DEBATS

L'arca de la contemporaneïtat amb Albert Serra i Carles Guerra

El director rus Aleksandr Sokúrov va recórrer les sales de l'Hermitage de St. Petersburg repassant diferents fragments clau de la història russa, i així va convertir el museu en una arca de Noè on se salva la cultura del temps i de l'oblit. Albert Serra i Carles Guerra repliquen l'acció de Sokúrov exposant una arca particular de la contemporaneïtat que, a diferència del cineasta rus, no busca salvar la cultura d'un país, sinó salvar l'"ara", el que està passant en el món de l'art. 

 

Albert Serra és director i productor de cinema; va representar Catalunya a la 56a edició de la Biennal d'Art de Venècia, amb el projecte "La singularitat". Carles Guerra és artista, crític d'art i curador independent. La seva pràctica gira al voltant dels usos que es fan de la imatge en els camps de l'educació, els mitjans de comunicació i l'art contemporani. Ha estat vinculat a moltes institucions culturals i universitàries, i és l'actual director de la Fundació Tàpies.


Originàriament aquesta sessió estava prevista amb la comissària Chus Martínez.

Horaris

Dijous 22 de novembre, a les 19 h

Promocions

50 % de descompte clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONCERTS I ESPECTACLES

Pop Rock Hits: concert participatiu

Gaudeix dels èxits del pop rock més actual, com també d'alguns dels temes més emblemàtics de tots els temps, amb aquest nou concert participatiu, en el qual cantants aficionats de 16 a 29 anys i intèrprets professionals comparteixen escenari.

ENTRADA 8 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

ALTRES FORMATS

El poder de la paraula i la imatge

Amb la pel·lícula En la casa, el pedagog i escriptor Jaume Cela ens parlarà de l'ús del cinema a l'aula, i sobre el poder que poden tenir la paraula i la literatura entre l'alumnat.

INSCRIPCIÓ 5 €

Abonament per a totes les sessions: 20 €

ALTRES FORMATS

La creativitat que ens ajuda a viure

A partir del clàssic El club de los poetas muertos, la directora de l'escola Virolai, Coral Regí, tracta el paper que té la creativitat com a element vertebrador d'un sistema educatiu. 

INSCRIPCIÓ 5 €

Abonament per a totes les sessions: 20 €