Exposició L'arca de la contemporaneïtat amb Albert Serra i Carles Guerra

del cicle d'Humanitats "La curiositat va salvar el gat"

L'arca de la contemporaneïtat amb Albert Serra i Carles Guerra

El director rus Aleksandr Sokúrov va recórrer les sales de l'Hermitage de St. Petersburg repassant diferents fragments clau de la història russa, i així va convertir el museu en una arca de Noè on se salva la cultura del temps i de l'oblit. Albert Serra i Carles Guerra repliquen l'acció de Sokúrov exposant una arca particular de la contemporaneïtat que, a diferència del cineasta rus, no busca salvar la cultura d'un país, sinó salvar l'"ara", el que està passant en el món de l'art. 

 

Albert Serra és director i productor de cinema; va representar Catalunya a la 56a edició de la Biennal d'Art de Venècia, amb el projecte "La singularitat". Carles Guerra és artista, crític d'art i curador independent. La seva pràctica gira al voltant dels usos que es fan de la imatge en els camps de l'educació, els mitjans de comunicació i l'art contemporani. Ha estat vinculat a moltes institucions culturals i universitàries, i és l'actual director de la Fundació Tàpies.


Originàriament aquesta sessió estava prevista amb la comissària Chus Martínez.

Horaris

Dijous 22 de novembre, a les 19 h

Promocions

50 % de descompte clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle d'Humanitats

CONFERENCIES I DEBATS

Recordant Donkey Kong: Nacho Vigalondo i Isabel Tallos

Isabel Tallos i Nacho Vigalondo conversaran sobre la nostàlgia dels videojocs, les capacitats narratives que tenen i el factor experiencial que exerceixen sobre els jugadors.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank