Exposició Mapa sonor de Montmartre

CONFERENCIES I DEBATS

Mapa sonor de Montmartre

Una conferència musicalitzada al piano

Com van influir les músiques més populars del cabaret, el music-hall i el cafè concert en els compositors del moment? Com es va reflectir la joie de vivre de la Belle Époque en la música culta? En aquesta conferència, Marta Espinós traça un mapa sonor per Montmartre amb aturades a la chanson réaliste i el cancan de Le Chat Noir o el Moulin Rouge, la figura surrealista d'Erik Satie, la mélodie amb poemes simbolistes conreada per Gabriel Fauré, Charles Debussy o Maurice Ravel, juntament amb Chausson, Henri Duparc o Reynaldo Hahn. 

A càrrec de Marta Espinós, pianista, comissària musical i codirectora artística de Lo Otro, empresa que ofereix direcció artística, organització i producció de tot tipus de projectes musicals d'alt nivell, com ara l'exposició Goya del Museo Nacional del Prado. 

Horaris

Dilluns 19 de novembre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

VISITES A LES EXPOSICIONS

Cafè i tertúlia: Construint nous mons

Una visita per tractar els temes que interessin més els visitants i conduïda per un mediador. En acabar, es compartiran impressions en una conversa que s'acompanya d'un cafè.

INSCRIPCIÓ 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

El que ens impulsa a llevar-nos o l'ikigai: Cristina Benito i Francesc Miralles

Francesc Miralles, autor del llibre El mètode ikigai, juntament amb Cristina Benito, autora del llibre Money Mindfulness, dialogaran sobre els mètodes que ens permeten comprendre fins a quin punt som capaços de pensar i qüestionar el que fem i per què ho fem.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONCERTS I ESPECTACLES

JASSS presenta Steam Live A/V

L'artista espanyola oferirà un dels seus escassos directes i presentarà en primícia l'espectacle A/V Steam, juntament amb l'artista visual Theresa Baumgartner.

ENTRADA 8 €

50 % de dte. clients de CaixaBank