Exposició Acció amb Paula Bonet i Aitor Saraiba

TALLERS

Acció amb Paula Bonet i Aitor Saraiba

Què li falta al món perquè sigui un lloc millor?

A la sala hi ha una pancarta que penja amb la pregunta: "Què li falta al món perquè sigui un lloc millor?". Els artistes Paula Bonet i Aitor Saraiba esperen el públic asseguts en dues cadires amb una taula. A l'altre costat de la taula hi ha dues cadires buides. L'acció és senzilla: qui té una proposta s'hi asseu i diu als artistes què és el que li falta al món, al seu món, perquè sigui un lloc millor. Bonet i Saraiba dibuixen amb taques i línies una obra que representa el que cadascú ha compartit amb ells. El resultat es penja en una paret de manera que, persona a persona, dibuix a dibuix, es genera un mur ple de respostes que potser no salvarà el món, però miraran de convertir-lo en un lloc millor. 

Sota la premissa de les Trobades i accions amb…, aquesta acció conjunta ens ofereix la possibilitat de conèixer i veure de prop el procés creatiu de tots dos artistes. Gaudeix d'aquesta experiència única a la Nit Found!

Horaris

Divendres 19 d'octubre, a les 19 h

Comentaris

En ocasió de la Nit Found!, amb l'entrada d'aquesta activitat podràs accedir també a les exposicions de CaixaForum de 19 a 22 h. 

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONCERTS I ESPECTACLES

Gazelle Twin

L'artista britànica Gazelle Twin presentarà el seu últim treball, Pastoral, en un espectacle que desafia nous límits entre la música experimental i la posada en escena.

ENTRADA 8 €

50 % de dte. clients CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

La veu humana: Nina i Julio Manrique

Nina i Julio Manrique analitzaran el caràcter emocional de la veu humana i la capacitat del poder de la paraula per construir l'espai escènic.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

La verdadera vida: Javier Gomá i Imma Tubella

Javier Gomá i Imma Tubella reflexionen sobre el paper de la joventut d'avui dia, en un diàleg que parteix del plantejament que va manifestar Alain Badiou a La verdadera vida.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank