Exposició Acció amb Paula Bonet i Aitor Saraiba

TALLERS

Acció amb Paula Bonet i Aitor Saraiba

Què li falta al món perquè sigui un lloc millor?

A la sala hi ha una pancarta que penja amb la pregunta: "Què li falta al món perquè sigui un lloc millor?". Els artistes Paula Bonet i Aitor Saraiba esperen el públic asseguts en dues cadires amb una taula. A l'altre costat de la taula hi ha dues cadires buides. L'acció és senzilla: qui té una proposta s'hi asseu i diu als artistes què és el que li falta al món, al seu món, perquè sigui un lloc millor. Bonet i Saraiba dibuixen amb taques i línies una obra que representa el que cadascú ha compartit amb ells. El resultat es penja en una paret de manera que, persona a persona, dibuix a dibuix, es genera un mur ple de respostes que potser no salvarà el món, però miraran de convertir-lo en un lloc millor. 

Sota la premissa de les Trobades i accions amb…, aquesta acció conjunta ens ofereix la possibilitat de conèixer i veure de prop el procés creatiu de tots dos artistes. Gaudeix d'aquesta experiència única a la Nit Found!

Horaris

Divendres 19 d'octubre, a les 19 h

Comentaris

En ocasió de la Nit Found!, amb l'entrada d'aquesta activitat podràs accedir també a les exposicions de CaixaForum de 19 a 22 h. 

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONFERENCIES I DEBATS

Mirar les estrelles o l'infinit blau: Raquel García-Tomás i Víctor Gómez Pin

Raquel García-Tomás i Víctor Gómez Pin analitzen l'acció de contemplar les estrelles com l'aspiració de l'ésser humà de trobar-hi respostes o la projecció d'un horitzó per explorar.

CONCERTS I ESPECTACLES

Trobades + Festival Salmon amb Rodrigo Cuevas

El cantant Rodrigo Cuevas ens explicarà la seva trajectòria, els seus referents, les cançons que l'han marcat més i altres sorpreses, en un format especial per a l'ocasió.

CONFERENCIES I DEBATS

Trobades amb… Hey Studio

Conversarem amb Verónica Fuerte, fundadora de Hey Studio, sobre com és arribar a ser un referent en identitat de marca, disseny editorial i il·lustració.