Exposició Acció amb Paula Bonet i Aitor Saraiba

TALLERS

Acció amb Paula Bonet i Aitor Saraiba

Què li falta al món perquè sigui un lloc millor?

A la sala hi ha una pancarta que penja amb la pregunta: "Què li falta al món perquè sigui un lloc millor?". Els artistes Paula Bonet i Aitor Saraiba esperen el públic asseguts en dues cadires amb una taula. A l'altre costat de la taula hi ha dues cadires buides. L'acció és senzilla: qui té una proposta s'hi asseu i diu als artistes què és el que li falta al món, al seu món, perquè sigui un lloc millor. Bonet i Saraiba dibuixen amb taques i línies una obra que representa el que cadascú ha compartit amb ells. El resultat es penja en una paret de manera que, persona a persona, dibuix a dibuix, es genera un mur ple de respostes que potser no salvarà el món, però miraran de convertir-lo en un lloc millor. 

Sota la premissa de les Trobades i accions amb…, aquesta acció conjunta ens ofereix la possibilitat de conèixer i veure de prop el procés creatiu de tots dos artistes. Gaudeix d'aquesta experiència única a la Nit Found!

Horaris

Divendres 19 d'octubre, a les 19 h

Comentaris

En ocasió de la Nit Found!, amb l'entrada d'aquesta activitat podràs accedir també a les exposicions de CaixaForum de 19 a 22 h. 

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONCERTS I ESPECTACLES

Pop Rock Hits: concert participatiu

Gaudeix dels èxits del pop rock més actual, com també d'alguns dels temes més emblemàtics de tots els temps, amb aquest nou concert participatiu, en el qual cantants aficionats de 16 a 29 anys i intèrprets professionals comparteixen escenari.

ENTRADA 8 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

ALTRES FORMATS

El poder de la paraula i la imatge

Amb la pel·lícula En la casa, el pedagog i escriptor Jaume Cela ens parlarà de l'ús del cinema a l'aula, i sobre el poder que poden tenir la paraula i la literatura entre l'alumnat.

INSCRIPCIÓ 5 €

Abonament per a totes les sessions: 20 €

ALTRES FORMATS

La creativitat que ens ajuda a viure

A partir del clàssic El club de los poetas muertos, la directora de l'escola Virolai, Coral Regí, tracta el paper que té la creativitat com a element vertebrador d'un sistema educatiu. 

INSCRIPCIÓ 5 €

Abonament per a totes les sessions: 20 €