Exposició Espai Found!: Sonido Tupinamba i Slurp TV

CONCERTS I ESPECTACLES

Espai Found!: Sonido Tupinamba i Slurp TV

La Nit Found! té la seu oficiosa a l'Espai Found!, un espai obert, amb servei de bar, en el qual hi pot haver converses, troballes i intercanvis i, al mateix temps, pot servir d'altaveu per conèixer les propostes de la nova temporada de Trobades amb… i DNIT, les cites que CaixaForum ofereix amb els creadors contemporanis més destacats. 

La Dj i col·leccionista de discos Sonido Tupinamba i el director d'art, Vj i arxivista d'imatges Slurp TV s'encarregaran de crear l'ambient perfecte, amb un viatge musical i visual pels anys setanta i vuitanta, ple de fantasia artística vintage i calor tropical. I com que tota trobada és un descobriment, l'espai es reserva un as a la màniga per completar l'experiència i sorprendre els visitants.

Horaris

Divendres 19 d'octubre, de 20.30 a 23 h

Comentaris

Activitat gratuïta. Places limitades

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONFERENCIES I DEBATS

Trobades amb… Núria Graham

Núria Graham ens parlarà de la seva trajectòria musical i del seu aclamat treball, amb el qual ha superat expectatives àlbum rere àlbum.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONCERTS I ESPECTACLES

Eli Keszler + Puce Mary

Doble espectacle a càrrec d'Eli Keszler i Puce Mary, dues figures representatives de les noves tendències en música electrònica, que ens presentaran els seus últims treballs.

ENTRADA 8 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONCERTS I ESPECTACLES

Pop Rock Hits: concert participatiu

Gaudeix dels èxits del pop rock més actual, com també d'alguns dels temes més emblemàtics de tots els temps, amb aquest nou concert participatiu, en el qual cantants aficionats de 16 a 29 anys i intèrprets professionals comparteixen escenari.

ENTRADA 8 €

50 % de dte. clients de CaixaBank