Exposició Espai Found!: Sonido Tupinamba i Slurp TV

CONCERTS I ESPECTACLES

Espai Found!: Sonido Tupinamba i Slurp TV

La Nit Found! té la seu oficiosa a l'Espai Found!, un espai obert, amb servei de bar, en el qual hi pot haver converses, troballes i intercanvis i, al mateix temps, pot servir d'altaveu per conèixer les propostes de la nova temporada de Trobades amb… i DNIT, les cites que CaixaForum ofereix amb els creadors contemporanis més destacats. 

La Dj i col·leccionista de discos Sonido Tupinamba i el director d'art, Vj i arxivista d'imatges Slurp TV s'encarregaran de crear l'ambient perfecte, amb un viatge musical i visual pels anys setanta i vuitanta, ple de fantasia artística vintage i calor tropical. I com que tota trobada és un descobriment, l'espai es reserva un as a la màniga per completar l'experiència i sorprendre els visitants.

Horaris

Divendres 19 d'octubre, de 20.30 a 23 h

Comentaris

Activitat gratuïta. Places limitades

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONCERTS I ESPECTACLES

Gazelle Twin

L'artista britànica Gazelle Twin presentarà el seu últim treball, Pastoral, en un espectacle que desafia nous límits entre la música experimental i la posada en escena.

ENTRADA 8 €

50 % de dte. clients CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

La veu humana: Nina i Julio Manrique

Nina i Julio Manrique analitzaran el caràcter emocional de la veu humana i la capacitat del poder de la paraula per construir l'espai escènic.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

La verdadera vida: Javier Gomá i Imma Tubella

Javier Gomá i Imma Tubella reflexionen sobre el paper de la joventut d'avui dia, en un diàleg que parteix del plantejament que va manifestar Alain Badiou a La verdadera vida.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank