Exposició Espai Found!: Sonido Tupinamba i Slurp TV

CONCERTS I ESPECTACLES

Espai Found!: Sonido Tupinamba i Slurp TV

La Nit Found! té la seu oficiosa a l'Espai Found!, un espai obert, amb servei de bar, en el qual hi pot haver converses, troballes i intercanvis i, al mateix temps, pot servir d'altaveu per conèixer les propostes de la nova temporada de Trobades amb… i DNIT, les cites que CaixaForum ofereix amb els creadors contemporanis més destacats. 

La Dj i col·leccionista de discos Sonido Tupinamba i el director d'art, Vj i arxivista d'imatges Slurp TV s'encarregaran de crear l'ambient perfecte, amb un viatge musical i visual pels anys setanta i vuitanta, ple de fantasia artística vintage i calor tropical. I com que tota trobada és un descobriment, l'espai es reserva un as a la màniga per completar l'experiència i sorprendre els visitants.

Horaris

Divendres 19 d'octubre, de 20.30 a 23 h

Comentaris

Activitat gratuïta. Places limitades

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONFERENCIES I DEBATS

Mirar les estrelles o l'infinit blau: Raquel García-Tomás i Víctor Gómez Pin

Raquel García-Tomás i Víctor Gómez Pin analitzen l'acció de contemplar les estrelles com l'aspiració de l'ésser humà de trobar-hi respostes o la projecció d'un horitzó per explorar.

CONCERTS I ESPECTACLES

Trobades + Festival Salmon amb Rodrigo Cuevas

El cantant Rodrigo Cuevas ens explicarà la seva trajectòria, els seus referents, les cançons que l'han marcat més i altres sorpreses, en un format especial per a l'ocasió.

CONFERENCIES I DEBATS

Trobades amb… Hey Studio

Conversarem amb Verónica Fuerte, fundadora de Hey Studio, sobre com és arribar a ser un referent en identitat de marca, disseny editorial i il·lustració.