Exposició Un bosc a la paret

CONCERTS I ESPECTACLES

Un bosc a la paret

Percussions inesperades

Un mateix instrument o objecte pot sonar de tantes formes diferents com imaginació tinguem. De la mateixa manera, una habitació es pot transformar en un bosc, on res no és el que sembla, on qualsevol silenci, so o soroll es converteix en una possibilitat musical. Quatre músics ens descobriran un espai sonor hipnòtic i suggeridor. L'únic que hem de fer és obrir les orelles i aprendre a escoltar de nou.

Obres de: John Cage, Steve Snowden, David Lang, Arvo Pärt i Enric Monfort.

Interpretació a càrrec de Kimbala (percussionistes): Salvador Soler, Miquel Vich, Naia Membrillera, Sabela Castro, Mario Cortizo, Jeremy Friedman, Carles Salvador, Enric Monfort.

Direcció escènica i dramatúrgia: Anna Llopart

Direcció musical i dramatúrgia sonora: Enric Monfort

Activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de 5 anys.

Horaris

Dissabtes 6, 13, 20 i 27 d'octubre, a les 18 h. Diumenges 7, 14, 21 i 28 d'octubre, a les 12 h

Comentaris

TARDES EN FAMÍLIA: Les sessions dels dissabtes 13 i 20 d'octubre formen part de l'oferta especial per a famílies que inclou primer una visita comentada a l'edifici. Preu: 7 euros. Reserva les teves entrades aquí.

Promocions

50 % de descompte clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONCERTS I ESPECTACLES

CaixaForum en família

Els caps de setmana podeu gaudir del pack família: visites a les exposicions o a l'edifici + espectacles familiars o projeccions del cicle Petits cinèfils.

ENTRADA 7 €

50 % de dte. clients CaixaBank

PROJECCIONS

Moonrise Kingdom

Una noia i un noi de dotze anys s'enamoren, fan un pacte secret i fugen cap a terrenys inexplorats. Un grup de cerca local es desplega per trobar-los.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients CaixaBank

PROJECCIONS

Isla de perros

Quan tots els gossos de Megasaki són desterrats a Illa Brossa, el jove Atari Kobayashi decideix anar a trobar la seva mascota.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank