Exposició Un bosc a la paret

CONCERTS I ESPECTACLES

Un bosc a la paret

Percussions inesperades

Un mateix instrument o objecte pot sonar de tantes formes diferents com imaginació tinguem. De la mateixa manera, una habitació es pot transformar en un bosc, on res no és el que sembla, on qualsevol silenci, so o soroll es converteix en una possibilitat musical. Quatre músics ens descobriran un espai sonor hipnòtic i suggeridor. L'únic que hem de fer és obrir les orelles i aprendre a escoltar de nou.

Obres de: John Cage, Steve Snowden, David Lang, Arvo Pärt i Enric Monfort.

Interpretació a càrrec de Kimbala (percussionistes): Salvador Soler, Miquel Vich, Naia Membrillera, Sabela Castro, Mario Cortizo, Jeremy Friedman, Carles Salvador, Enric Monfort.

Direcció escènica i dramatúrgia: Anna Llopart

Direcció musical i dramatúrgia sonora: Enric Monfort

Activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de 5 anys.

Horaris

Dissabtes 6, 13, 20 i 27 d'octubre, a les 18 h. Diumenges 7, 14, 21 i 28 d'octubre, a les 12 h

Comentaris

TARDES EN FAMÍLIA: Les sessions dels dissabtes 13 i 20 d'octubre formen part de l'oferta especial per a famílies que inclou primer una visita comentada a l'edifici. Preu: 7 euros. Reserva les teves entrades aquí.

Promocions

50 % de descompte clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

PROJECCIONS

La rata del camí ral i Pícnic

Una rata famolenca es troba al llarg del gran camí buscant tot tipus de dolços per robar fins que arriba a un indret una mica enganxifós.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita en família: viatge per un autoretrat

Amb l'ajuda de l'observació, de materials i de dinàmiques participatives, ens endinsarem en el món del singular i enigmàtic artista Max Beckmann. A partir de 8 anys.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients CaixaBank

ALTRES FORMATS

Interiors

Un espai creatiu inspirat en la pintura de Max Beckmann en el qual es podrà experimentar amb la perspectiva, amb els punts de vista i amb diferents formats. A partir de 5 anys.

gratuïta