Exposició Imatges per al nostre temps

ALTRES FORMATS

Imatges per al nostre temps

Els artistes d'aquesta exposició ens conviden a reflexionar sobre el món on vivim i, especialment, sobre els conflictes que ens envolten, utilitzant imatges o elements que simbolitzen aquests conflictes. Us proposem que seguiu els passos dels artistes i que il·lustreu una notícia amb una imatge simbòlica construïda amb elements diferents. Trieu una notícia, penseu quines idees principals se'n desprenen i experimenteu amb les imatges magnètiques que trobareu a la vostra disposició.

Aquest és un espai dins de l'exposició pensat principalment per al públic familiar. S'hi proposa una activitat que convida els participants a explorar de manera creativa i lliure algun dels aspectes de l'exposició.

Recomanat per a famílies amb infants a partir de 7 anys.

Accés gratuït amb l'entrada a l'exposició.

Horaris

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Turbulències. Col·lecció "la Caixa" d'Art Contemporani"

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita en família. Turbulències

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador.

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada: Turbulències

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que hi puguin sorgir.

VISITES A LES EXPOSICIONS

Cafè i tertúlia: Turbulències

Una visita per tractar els temes que interessin més els visitants i conduïda per un mediador. En acabar, es compartiran impressions en una conversa acompanyada d'un cafè.

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada per a grups: Turbulències

Visita guiada a exposicions temporals per a grups, entitats culturals, associacions o col·lectius. Amb un màxim de 30 inscrits, la visita dura una hora i es pot fer en diversos idiomes.

CONFERENCIES I DEBATS

Reparar el món

Com s'orienta l'acció, sempre condicionada pel coneixement de la realitat? Com fa el desig els seus primers passos? El professor Miguel García-Baró aborda aquests temes.