Exposició Música als carrers. Trio de canyes Vidalba + Duot

CONCERTS I ESPECTACLES

Música als carrers. Trio de canyes Vidalba + Duot

Als carrers modernistes de CaixaForum Barcelona s'alternaran concerts breus. Aniran a càrrec dels grups seleccionats a través de la convocatòria per a actuacions musicals durant les Nits d'Estiu. 

TRIO DE CANYES VIDALBA

Dolors Almirall, oboè

Queralt Roca, clarinet

Lleonard Castelló, fagot

La riquesa tímbrica del Trio de canyes unida a la subtilesa i la varietat del seu repertori, que combina obres escrites originalment per a la formació amb arranjaments molt interessants.

DUOT

Albert Cirera, saxofons

Ramon Prats, bateria

Un dels grups més rellevants de free jazz i música improvisada del nostre país. Amb una proposta valenta i transgressora, el grup busca els límits del seu so, de manera que s'ha convertit en un dels referents de la nova escena avantgarde.

Horaris

Dimecres 25 de juliol, de 20 a 22 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

LAB Emprèn

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre.

gratuïta

 

CONCERTS I ESPECTACLES

Sopar temàtic + Espectacle: Nits d'Estiu

El restaurant de CaixaForum s'afegeix a la programació estival elaborant menús temàtics inspirats en alguns dels concerts i espectacles de les Nits d'Estiu.

ENTRADA 26 €

15 % de dte. per als clients de CaixaBank

TALLERS

Moviments per canviar el món

Ens posarem mans a l'obra per crear un moviment artístic renovador, una imatge que el representi i un manifest inspirats en els moviments artístics d'avantguarda.

gratuïta