Exposició Música als carrers. Trio de canyes Vidalba + Duot

CONCERTS I ESPECTACLES

Música als carrers. Trio de canyes Vidalba + Duot

Als carrers modernistes de CaixaForum Barcelona s'alternaran concerts breus. Aniran a càrrec dels grups seleccionats a través de la convocatòria per a actuacions musicals durant les Nits d'Estiu. 

TRIO DE CANYES VIDALBA

Dolors Almirall, oboè

Queralt Roca, clarinet

Lleonard Castelló, fagot

La riquesa tímbrica del Trio de canyes unida a la subtilesa i la varietat del seu repertori, que combina obres escrites originalment per a la formació amb arranjaments molt interessants.

DUOT

Albert Cirera, saxofons

Ramon Prats, bateria

Un dels grups més rellevants de free jazz i música improvisada del nostre país. Amb una proposta valenta i transgressora, el grup busca els límits del seu so, de manera que s'ha convertit en un dels referents de la nova escena avantgarde.

Horaris

Dimecres 25 de juliol, de 20 a 22 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONFERENCIES I DEBATS

El luxe i la seva ombra. Passat i present

L'escriptor i professor Rafael Argullol reflexionarà sobre el concepte de luxe en l'antiguitat i en l'actualitat, com també sobre els seus aspectes constructius i destructius.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

PROJECCIONS

BCN Film Fest 2019: Leonardo. Quinto Centenario

Première espanyola d'aquest documental, que analitza les obres de Leonardo a través de les implicacions modernes del seu treball.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

Trobades amb... Yolanda Domínguez

L'artista visual Yolanda Domínguez comparteix la seva experiència com a activista dedicada a la conscienciació sobre diferents temes socials, com ara els rols de gènere o el consum.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank