Exposició Jenny Hval

Del cicle de  Música "DNIT"

Jenny Hval

Presenta Blood Bitch

La cantant, compositora i escriptora noruega Jenny Hval s'ha consolidat els últims anys com un dels noms essencials de l'avantguarda artística.

Va debutar l'any 2006, però va ser amb els discos Innocence is Kinky (2013) i Apocalypse, girl (2015) quan es va convertir en una figura de culte i va fascinar la crítica amb la bellesa de la seva veu i una manera particular de fer música incorporant-hi elements de poesia, performance i cinema. El 2016 va llançar al mercat el seu quart àlbum d'estudi, anomenat Blood Bitch, una selecció de cançons sofisticades i elegants en les quals tracta temes de política, gènere, sang i sexualitat. Un disc fílmic, que s'inspira en el cinema de terror dels anys setanta i que ha estat coproduït amb l'artista de noise Lasse Marhaug.

Després d'una extensa gira arreu del món i d'actuar de telonera al tour de The XX, arriba a DNIT per presentar per primera vegada a Espanya el seu últim treball.

 

Horaris

Divendres 28 d'abril, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

CONCERTS I ESPECTACLES

Deathprod

Un dels millors directes d'ambient del panorama actual. La presència de Deathprod a DNIT és una cita única que no et pots perdre, ja que rarament actua en directe.