Exposició Holly Herndon

Del cicle de  Música "DNIT"

Holly Herndon

Presenta Platform, juntament amb Mat Dryhurst

La compositora i acadèmica americana Holly Herndon es mou entre els processos digitals més complexos i la música de ball, i aconsegueix una harmonia entre la investigació i l'hedonisme. En el seu imaginari conceptual i posada en escena la imatge és tan important com la música.

 

Herndon va començar la seva carrera explorant els marges menys transitats de l'electrònica contemporània. Es va donar a conèixer sobretot per samplejar la seva experiència diària en la navegació per la web i utilitza YouTube, Skype i altres fonts d'àudio de la web per treure'n dades que formen cops de ritme i textures que fa servir per a les seves cançons.

 

Al seu últim disc, Platform, la música és més visceral, és una reflexió sobre el futur, la tecnologia que ens envolta i la relació que hi tenim. Una protesta contra els perills de l'espionatge on-line, la sobreinformació i el control polític.

 

Herndon actuarà a DNIT acompanyada de Mat Dryhurst, col·laborador seu des del començament i l'encarregat de la part més visual del xou.

 

Horaris

Divendres 31 de març, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

CONCERTS I ESPECTACLES

Deathprod

Un dels millors directes d'ambient del panorama actual. La presència de Deathprod a DNIT és una cita única que no et pots perdre, ja que rarament actua en directe.