Exposició Tropic of Cancer

Del cicle de  Música "DNIT"

Tropic of Cancer

Presenta Stop Suffering

Tropic of Cancer és el projecte de l'artista Camella Lobo, establerta a Los Angeles. Convertida en una figura de culte, l'artista explora l'espai entre el postpunk i el minimal wave. Uns sintetitzadors solemnes i una veu carregada de reverberacions i distorsió creen un so narcòtic que troba la bellesa en l'obscuritat.


Tropic of Cancer va debutar amb un EP per al segell de techno britànic Downwards el 2009. Ha publicat els seus treballs en diversos segells com Mannequin Records o Ghostly International, però va ser l'EP editat per Blackest Ever Black, The Sorrow of Two Blooms, el que la va situar en el centre de mira de l'escena underground. Stop Suffering és l'últim treball de Tropic Of Cancer, en el qual ha col·laborat Joshua Eustis, exmembre de Telefon Tel Aviv.

Per al concert a DNIT, Lobo estarà acompanyada per la guitarrista Taylor Burch, de DVA DAMAS, i l'enginyer de so Joseph Cocherell.

 

Horaris

Divendres 24 de febrer, a les 22 h

Promocions

50% de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

CONCERTS I ESPECTACLES

Deathprod

Un dels millors directes d'ambient del panorama actual. La presència de Deathprod a DNIT és una cita única que no et pots perdre, ja que rarament actua en directe.