Exposició Raime

Del cicle de  Música "DNIT"

Raime

Presenten Tooth

Raime és el duo londinenc format per Joe Andrews i Tom Halstead. Han destacat per la seva mestria en l'ús de baixos i textures tenebroses, que mantenen la tensió en cada tall. Les seves influències del postpunk, el techno, el dub i la música industrial han estat presents en els seus treballs, però en cada un s'aborden de manera diferent i sorprenent.

Van debutar l'any 2010 amb el seu primer EP, que també va suposar el primer llançament del reputat segell Blackest Ever Black. Després de diversos EP, van editar l'LP Quarter Turns Over a Living Line, amb el qual es van convertir en un dels noms més excitants de l'electrònica fosca. El juny del 2016 van editar el segon i molt esperat LP, Tooth.

La música de Raime augmenta el seu poder en directe. Per presentar aquest nou disc vénen acompanyats de bateria, que aporta potència a la posada en escena d'aquest nou treball.

 

Horaris

Divendres 27 de gener, a les 22 h

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

CONCERTS I ESPECTACLES

Deathprod

Un dels millors directes d'ambient del panorama actual. La presència de Deathprod a DNIT és una cita única que no et pots perdre, ja que rarament actua en directe.