Exposició El musical: grans èxits

CONCERTS I ESPECTACLES

El musical: grans èxits

Un recorregut emocionant pels grans èxits dels musicals de Broadway! Un concert participatiu en què els cantants aficionats fan realitat un somni: formar part d'un gran espectacle musical.

Sota la direcció de Daniel Anglès i la batuta de Xavier Torras, tots dos reconeguts professionals del gènere, s'interpretarà una selecció exquisida de temes tan emblemàtics com "Memory" (Cats), "Circle of Life" (El rei lleó), "Dancing Queen" (Mamma Mia!) o "I dreamed a dream" (Els Miserables), entre d'altres.

El conjunt vocal format per cantants amateur procedents de quatre corals de Sevilla: Coro Ángel de Urcelay, Coro Ars Vivendi Sevilla, Coro Polifónico Orippo i Coro Filarmonía; estarà acompanyat per solistes de la talla d'Eva María Cortés, Víctor Arbelo i Xavi Navarro.

Horaris

Dimecres 11 i 18, i dijous 12 i 19 de juliol, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clientes de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

LAB Emprèn

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre.

gratuïta

 

CONCERTS I ESPECTACLES

Sopar temàtic + Espectacle: Nits d'Estiu

El restaurant de CaixaForum s'afegeix a la programació estival elaborant menús temàtics inspirats en alguns dels concerts i espectacles de les Nits d'Estiu.

ENTRADA 26 €

15 % de dte. per als clients de CaixaBank

ALTRES FORMATS

Barrina

A través de petits reptes (jocs de paraules, jeroglífics o endevinalles) cada visitant podrà revisitar i amplificar de manera autònoma el que acaba de veure a l'exposició.

gratuïta