Exposició El musical: grans èxits

CONCERTS I ESPECTACLES

El musical: grans èxits

Un recorregut emocionant pels grans èxits dels musicals de Broadway! Un concert participatiu en què els cantants aficionats fan realitat un somni: formar part d'un gran espectacle musical.

Sota la direcció de Daniel Anglès i la batuta de Xavier Torras, tots dos reconeguts professionals del gènere, s'interpretarà una selecció exquisida de temes tan emblemàtics com "Memory" (Cats), "Circle of Life" (El rei lleó), "Dancing Queen" (Mamma Mia!) o "I dreamed a dream" (Els Miserables), entre d'altres.

El conjunt vocal format per cantants amateur procedents de quatre corals de Sevilla: Coro Ángel de Urcelay, Coro Ars Vivendi Sevilla, Coro Polifónico Orippo i Coro Filarmonía; estarà acompanyat per solistes de la talla d'Eva María Cortés, Víctor Arbelo i Xavi Navarro.

Horaris

Dimecres 11 i 18, i dijous 12 i 19 de juliol, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clientes de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONFERENCIES I DEBATS

El luxe i la seva ombra. Passat i present

L'escriptor i professor Rafael Argullol reflexionarà sobre el concepte de luxe en l'antiguitat i en l'actualitat, com també sobre els seus aspectes constructius i destructius.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

PROJECCIONS

BCN Film Fest 2019: Leonardo. Quinto Centenario

Première espanyola d'aquest documental, que analitza les obres de Leonardo a través de les implicacions modernes del seu treball.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

Trobades amb... Yolanda Domínguez

L'artista visual Yolanda Domínguez comparteix la seva experiència com a activista dedicada a la conscienciació sobre diferents temes socials, com ara els rols de gènere o el consum.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank