Exposició Personatges a escena

TALLERS

Personatges a escena

Els actors necessiten el vestuari i la caracterització per crear personatges. En aquest taller es treballaran aquests dos llenguatges, que transformen els actors partint dels personatges fantàstics que apareixen a l'obra Peer Gynt, del dramaturg noruec Henrick Ibsen.

Amb l'ajuda de grans maniquins i de jocs de modificació de la cara, els participants podran crear personatges teatrals utilitzant materials senzills com teles, fulles, branques o fruites seques. Han de triar entre tres propostes diferents per inspirar-se: la primera, al voltant de la figuració teatral, és a dir, el vestuari, i les altres dues, sobre la caracterització o el maquillatge.

Horaris

Maig i juny: dissabtes, de 16 a 20 h, i diumenges, d'11 a 14 h

Juliol i agost: dimarts i dissabtes, de 17 a 20 h

Comentaris

Activitat gratuïta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

PROJECCIONS

CaixaForum en família

Les tardes d'estiu podeu gaudir del pack família: visites a les exposicions + projeccions del cicle Petits Cinèfils.

ENTRADA 5.5 €

50 % de dte. clients CaixaBank

PROJECCIONS

Les aventures del príncep Achmed

En una ciutat àrab, el dia en què se celebra l'aniversari del gran califa, apareix un poderós bruixot i presenta la seva obra miraculosa: un cavall que pot volar.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita en família: Redescobrir la pintura

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador. A partir de 8 anys.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank