Exposició Més que una visita: ecos poètics amb Mireia Calafell

VISITA A LES EXPOSICIONS

Més que una visita: ecos poètics amb Mireia Calafell

Què tenen en comú Bob Dylan, Judith Butler, Maria-Mercè Marçal, Apocalypse Now, Sílvia Pérez Cruz i els versos de Mireia Calafell amb les músiques de l'antiguitat? La jove poeta catalana proposa una visita personal i poètica a l'exposició centrada en els ecos i les reverberacions que els sons de l'antiguitat tenen avui, a partir de versos propis i d'altres poetes.

Horaris

Divendres 9 de març, 6 d'abril i 27 d'abril, a les 18 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Músiques a l'antiguitat"

VISITA A LES EXPOSICIONS

Visita comentada per a grups: Músiques a l'antiguitat

Visita guiada a exposicions temporals per a grups, entitats culturals, associacions o col·lectius. Amb un màxim de 30 inscrits, la visita dura una hora i es pot fer en diversos idiomes.

PROJECCIONS

Norma (V. Bellini)

Òpera fascinant de Vincenzo Bellini inspirada en una llegenda celta, en la versió d'una de les grans Normes del segle XX, Joan Sutherland. 

VISITA A LES EXPOSICIONS

Visita comentada: Músiques a l'antiguitat

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que puguin sorgir.

ALTRES FORMATS

Arqueomúsiques

Veniu a composar música del passat amb imaginació i rigor recordant que en l'antiguitat la funció de la música, més enllà de ser escoltada o ballada, era també sagrada, poderosa i màgica.

VISITA A LES EXPOSICIONS

Cafè tertúlia: Músiques a l'antiguitat

Una visita per tractar els temes que interessin més els visitants i conduïda per un mediador. En acabar,  es compartiran impressions en una conversa acompanyada d'un cafè.

VISITA A LES EXPOSICIONS

Visita en família: viatge musical al passat

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador.