Exposició Fernando Brox Quartet

CONCERTS I ESPECTACLES

Fernando Brox Quartet

Presenta el seu primer àlbum, Secreto

Fernando Brox, flauta travessera
Toni Siagi, piano
Pau Sala, contrabaix
Andreu Pitarch, bateria

Formació liderada pel flautista i compositor Fernando Brox, que acaba d'editar el seu primer disc, Secreto. Les nou peces que formen aquest àlbum sorgeixen de l'experiència del músic malagueny des que va arribar a Barcelona. Fernando Brox forma part d'una nova generació de músics inquiets i talentosos que treballen fort per trobar una veu pròpia dins del món del jazz i la improvisació.

Horaris

Dissabte 26 de maig, a les 20 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Passejades de Nobel

El fotògraf Kim Manresa i el periodista Xavi Ayén capten de manera espontània els premis Nobel de Literatura als seus llocs de residència o en escenaris de les seves obres. Vint-i-tres retrats acompanyats de reflexions sobre aquestes trobades íntimes que dibuixen un mapamundi literari.

ALTRES FORMATS

Faraó. Rei d'Egipte

Una selecció magnífica de peces del British Museum per conèixer els detalls de la vida dels faraons egipcis, amb objectes i històries que expliquen el poder reial a l'antic Egipte.

ALTRES FORMATS

Una certa foscor

L'exposició pren com a punt de partida simbòlic l'espai buit que deixa a la sala del Louvre el quadre robat de La Gioconda per reflexionar sobre conceptes relacionats amb l'opacitat, l'ocultació, el buit, la mirada i la condició de l'espectador.