Exposició Jofre Fité Trio

CONCERTS I ESPECTACLES

Jofre Fité Trio

Jofre Fité, piano
Héctor Tejedo, contrabaix
Marc Barnaus, bateria

Trio liderat pel jove pianista Jofre Fité, que proposa un repertori basat en composicions pròpies, inspirades en jazz modern i tradicional, pop i música clàssica. Un conjunt d'influències diverses amb les quals Fité ha elaborat un estil propi. El ventall de temes també recull versions de formacions com ara The Bad Plus, EST i The Beatles.

Horaris

Dissabte 16 de juny, a les 20 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Disney. L'art d'explicar històries

Walt Disney (Estats Units, 1901 - 1966) va ser pioner en la translació cinematogràfica dels contes clàssics mitjançant una narrativa moderna, més accessible per al públic actual. Aquesta mostra destaca els orígens literaris i les reinterpretacions dutes a terme per l'artista i els seus equips successors.

ALTRES FORMATS

Passejades de Nobel

El fotògraf Kim Manresa i el periodista Xavi Ayén capten de manera espontània els premis Nobel de Literatura als seus llocs de residència o en escenaris de les seves obres. Vint-i-tres retrats acompanyats de reflexions sobre aquestes trobades íntimes que dibuixen un mapamundi literari.

ALTRES FORMATS

FARAÓ. REI D'EGIPTE

Una selecció magnífica de peces del British Museum per conèixer els detalls de la vida dels faraons egipcis, amb objectes i històries que expliquen el poder reial a l'antic Egipte.