Exposició Visita comentada per a grups: Disney. L'art d'explicar històries

VISITA A LES EXPOSICIONS

Visita comentada per a grups: Disney. L'art d'explicar històries

Si sou una entitat cultural, una associació, un col·lectiu o un grup d'amics, CaixaForum us ofereix visites comentades a les exposicions temporals. Amb un màxim de 30 persones per grup, la visita dura una hora i es pot fer en diversos idiomes.

Horaris

Horari a convenir, dins del d'obertura del centre

Comentaris

60€/grup

Reserva

En el telèfon 93 184 71 42 o per email

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Disney. L'art d'explicar històries"

PROJECCIONS

Merlín el encantador

La màgia i la saviesa de Merlí conduiran el jove Artur a comprendre els valors que el convertiran en el millor rei de la història d'Anglaterra.

PROJECCIONS

La noche del cazador

Molts dels malsons infantils en temps de la Gran Depressió es recullen en aquest conte, que ha passat a la història del cinema com una autèntica obra mestra.

PROJECCIONS

Projecció comentada: Blancanieves y los siete enanitos

El guionista i escriptor Sergi Martín comenta la projecció de Blancanieves y los siete enanitos per desgranar els mecanismes que la van convertir en un èxit mundial.

PROJECCIONS

Els millors curts clàssics de Walt Disney

Els primers treballs de la factoria Disney on es presenten els grans personatges d'animació que marcarien les produccions posteriors de la companyia.

CONFERENCIES I DEBATS

Per què ens agraden les pel·lícules de Disney?

Com ha aconseguit el segell Disney connectar amb el públic al llarg del temps? Quines són les constants de la seva filmografia? Joan Marimón, guionista i escriptor, desxifra les claus de l'èxit de Walt Disney.

PROJECCIONS

Eduardo Manostijeras

Tim Burton fa el seu autoretrat i el de tots els que viuen en la diferència i la imperfecció en un relat ple de respecte, amor i humanitat.

CONFERENCIES I DEBATS

L'animació a Espanya, avui

Enrique Gato i David Alonso, directors de Tadeu Jones 2: El secret del rei Mides, parlen del moment actual de l'animació a Espanya, un sector punter i competitiu.

PROJECCIONS

Fantasía

Fantasia és una de les primeres pel·lícules de Disney, una col·lecció d'interpretacions animades de temes de grans obres de música clàssica.

VISITA A LES EXPOSICIONS

Visita en família: Disney. L'art d'explicar històries

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador.

VISITA A LES EXPOSICIONS

Visita comentada: Disney. L'art d'explicar històries

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que puguin sorgir.

VISITA A LES EXPOSICIONS

Cafè tertúlia: Disney. L'art d'explicar històries

Una visita tractant els temes que interessin més els visitants i conduïda per un mediador. En acabar, es compartiran impressions en una conversa acompanyada d'un cafè.

ALTRES FORMATS

"Hi havia una vegada…"

Un racó dedicat als contes i a les formes que tenim d'explicar-los, per poder descobrir i experimentar amb les múltiples maneres d'explicar històries.