Exposició Els millors curts clàssics de Walt Disney

Del cicle de  Cinema "Petits cinèfils"

Els millors curts clàssics de Walt Disney

Walt Disney, 1933 -1948, EUA. Doblats al castellà

Una gran oportunitat per descobrir els clàssics de Disney en format de curtmetratge. Podràs veure 6 peces basades en contes tradicionals europeus i americans, faules i narracions mitològiques, reinterpretades sota el prisma característic de la productora nord-americana.

Moltes d'aquestes obres formen part de la col·lecció Walt Disney's Silly Symphony, d'altres han estat nominades als premis Oscar i totes elles contenen històries i protagonistes que amb el temps han esdevingut universalment familiars:

La diosa de la primavera, Wilfred Jackson, 1934, 9 min (Walt Disney's Silly Symphony).

Los tres cerditos, Burt Gillett, 1933, 8 min (Walt Disney's Silly Symphony).

El saltamontes y las hormigas, Wilfred Jackson, 1934, 8 min (Walt Disney's Silly Symphony).

La liebre y la tortuga,  Wilfred Jackson, 1935, 7 min 45 s (Walt Disney's Silly Symphony).

El sastrecillo valiente, Bill Roberts, 1938, 9 min.

Tiempo de melodía, "La leyenda de Juanito Manzanas", Clyde Geronimi, 1948, 8 min.

 

Durada de la sessió: 50 min

Edat recomanada: +5

Un educador presentarà aquesta sessió de curts proporcionant les claus bàsiques i necessàries per interpretar-los i gaudir-ne.

Horaris

Dissabte 28 d'abril, a les 11.30 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Cinema

PROJECCIONS

Zarafa

Un nen de 10 anys farà tot el possible per salvar una girafa i retornar-la a l'Àfrica. Una història plena de perills però també humor i amistat.

PROJECCIONS

Pánico en la granja, una selecció dels millors curtmetratges

Un recull de curtmetratges originals, divertits i caòtics, fets amb stop motion, que aconsegueixen fer realitat la imaginació dels més menuts.

PROJECCIONS

La bella durmiente

El dia que faci setze anys, la princesa Aurora serà víctima d'un encanteri. Amb l'ajut de tres fades, aconseguirà alliberar-se i conèixer l'amor.

PROJECCIONS

Merlín el encantador

La màgia i la saviesa de Merlí conduiran el jove Artur a comprendre els valors que el convertiran en el millor rei de la història d'Anglaterra.

PROJECCIONS

Fantasía

Fantasia és una de les primeres pel·lícules de Disney, una col·lecció d'interpretacions animades de temes de grans obres de música clàssica.

PROJECCIONS

Pompoko

La construcció d'una urbanització posa en perill el bosc on viuen els tanuki, uns animals màgics que s'hauran d'organitzar per aturar la destrucció imminent de la seva llar.

PROJECCIONS

Heidi en la montaña

La Heidi arriba als Alps per viure amb el seu avi, un home solitari i malhumorat que canviarà amb l'arribada de la nena. Es tracta de la versió fílmica de la mítica sèrie d'animació.

PROJECCIONS

El cuento de la princesa Kaguya

Una parella de pagesos ancians troba la petita Kaguya dins d'una planta de bambú i decideixen acollir-la. La nena creix feliç amb ells fins que un dia decideixen traslladar-se a la ciutat perquè es converteixi en princesa.

PROJECCIONS

La tumba de las luciérnagas

La ciutat japonesa de Kobe és bombardejada per l'exèrcit nord-americà. Durant l'atac, en Seita i la seva germana Setsuko quedaran orfes i hauran de sobreviure en un entorn cruel i egoista.