Exposició Visita comentada: coneix CaixaForum Barcelona

VISITA A L'EDIFICI

Visita comentada: coneix CaixaForum Barcelona

Modernisme i modernitat

Els secrets que amaga l'edifici de l'antiga fàbrica modernista i la seva transformació espectacular en CaixaForum Barcelona expliquen moltes coses sobre la història de Barcelona i els canvis que ha experimentat l'arquitectura del segle XX.

Aquesta visita permet descobrir totes les cares de l'antiga fàbrica dissenyada per Josep Puig i Cadafalch, un bell exemple de l'arquitectura modernista industrial. A partir de materials audiovisuals, fotografies d'època i una gran maqueta central, els visitants podran conèixer la història de l'edifici i recórrer-ne l'interior i l'exterior, incloent-hi les terrasses. 

Horaris

Primers diumenges de mes, a les 12 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Sota el braç: entre el palmell de la mà i l'aixella

Un acostament als límits que han condicionat històricament el treball de l'artista i la relació d'aquest amb el seu entorn més proper.

ALTRES FORMATS

Músiques a l'antiguitat

La música com a porta d'accés a la vida de quatre grans civilitzacions antigues: l'Orient, Egipte, Grècia i Roma. Prop de 400 objectes relacionats amb la música permeten imaginar i reproduir la banda sonora d'aquest període històric, comprès entre el tercer mil·lenni aC i el segle IV dC.