Exposició El faraó, la imatge d'Egipte

ALTRES FORMATS

El faraó, la imatge d'Egipte

A l'antic Egipte la imatge d'un faraó era tan poderosa com característica. Se'l reconeixia pels atributs reials que ostentava, fossin elements de la seva vestimenta o altres tipus de complements, com ara ceptres o joies. Cadascun d'aquests objectes complia una funció determinada, pràctica o simbòlica, en els diferents àmbits del poder d'un faraó, com governar l'imperi, adorar els déus, anar a la guerra o garantir els cicles del Nil. 

L'espai educatiu de l'exposició ens proposa una experiència inmersiva per fixar-nos en les pintures de les parets i inspirar-nos a l'hora de triar la roba i els atributs amb els quals vestirem el faraó. Aquest espai educatiu està dedicat a explorar i a experimentar amb els símbols de l'antic Egipte per aprendre a identificar-los i a entendre'n el significat.

Recomanat per a famílies amb infants a partir de 5 anys.

Accés gratuït amb l'entrada de l'exposició.

Horaris

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Una certa foscor

L'exposició pren com a punt de partida simbòlic l'espai buit que deixa a la sala del Louvre el quadre robat de La Gioconda per reflexionar sobre conceptes relacionats amb l'opacitat, l'ocultació, el buit, la mirada i la condició de l'espectador.

ALTRES FORMATS

Turbulències. Col·lecció "la Caixa" d'Art Contemporani

Sense prejudicis i transcendint els límits tradicionals de l'art, els artistes exploren la realitat social i cultural, i descobreixen nous punts de vista sorprenents i provocadors.

CONCERTS I ESPECTACLES

Un bosc a la paret

Quatre intèrprets ens descobriran els sons que s'amaguen en un bosc, on qualsevol soroll es converteix en una possibilitat musical. Preparats per obrir bé les orelles?