Exposició Pablo Martín Quartet

CONCERTS I ESPECTACLES

Pablo Martín Quartet

Pablo Martín, saxo i clarinet
Marc Capardón, piano
David Moyano, baix elèctric i contrabaix
Kike Pérez, bateria

Pablo Martín Quartet es caracteritza per la varietat d'estils jazzístics que ofereix. Fidel a la tradició i a la bossa, destaca el bebop i el hard bop amb la voluntat de retre homenatge a John Coltrane, Elvin Jones o Oscar Peterson.

El quartet està format per Kike Pérez a la bateria, que, amb una gran versatilitat i uns ritmes impossibles, es consolida com la columna vertebral del grup. Al baix elèctric i el contrabaix, David Moyano, amb un gran domini que recorda Ron Carter o Christian Mc Bride. Al piano, el virtuós Marc Capardón, també anomenat "Marc Peterson" per la influència d'Oscar Peterson en el seu so i forma. Per últim, Pablo Martín al saxo i al clarinet, que, a través del hard bop, busca sonoritats pròximes a Coltrane, Dexter Gordon o Hank Mobley.

Horaris

Dissabte 9 de juny, a les 20 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Passejades de Nobel

El fotògraf Kim Manresa i el periodista Xavi Ayén capten de manera espontània els premis Nobel de Literatura als seus llocs de residència o en escenaris de les seves obres. Vint-i-tres retrats acompanyats de reflexions sobre aquestes trobades íntimes que dibuixen un mapamundi literari.

ALTRES FORMATS

Faraó. Rei d'Egipte

Una selecció magnífica de peces del British Museum per conèixer els detalls de la vida dels faraons egipcis, amb objectes i històries que expliquen el poder reial a l'antic Egipte.

ALTRES FORMATS

Una certa foscor

L'exposició pren com a punt de partida simbòlic l'espai buit que deixa a la sala del Louvre el quadre robat de La Gioconda per reflexionar sobre conceptes relacionats amb l'opacitat, l'ocultació, el buit, la mirada i la condició de l'espectador.