Exposició Pablo Martín Quartet

CONCERTS I ESPECTACLES

Pablo Martín Quartet

Pablo Martín, saxo i clarinet
Marc Capardón, piano
David Moyano, baix elèctric i contrabaix
Kike Pérez, bateria

Pablo Martín Quartet es caracteritza per la varietat d'estils jazzístics que ofereix. Fidel a la tradició i a la bossa, destaca el bebop i el hard bop amb la voluntat de retre homenatge a John Coltrane, Elvin Jones o Oscar Peterson.

El quartet està format per Kike Pérez a la bateria, que, amb una gran versatilitat i uns ritmes impossibles, es consolida com la columna vertebral del grup. Al baix elèctric i el contrabaix, David Moyano, amb un gran domini que recorda Ron Carter o Christian Mc Bride. Al piano, el virtuós Marc Capardón, també anomenat "Marc Peterson" per la influència d'Oscar Peterson en el seu so i forma. Per últim, Pablo Martín al saxo i al clarinet, que, a través del hard bop, busca sonoritats pròximes a Coltrane, Dexter Gordon o Hank Mobley.

Horaris

Dissabte 9 de juny, a les 20 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Una certa foscor

L'exposició pren com a punt de partida simbòlic l'espai buit que deixa a la sala del Louvre el quadre robat de La Gioconda per reflexionar sobre conceptes relacionats amb l'opacitat, l'ocultació, el buit, la mirada i la condició de l'espectador.

ALTRES FORMATS

Toulouse-Lautrec i l'esperit de Montmartre

Una mostra de la trajectòria de l'artista durant la seva vida a Montmartre, que reflecteix un moment particular d'agitació cultural de finals del segle XIX.

VISITES A LES EXPOSICIONS

Cafè i tertúlia: Toulouse Lautrec i l'esperit de Montmartre

Una visita per tractar els temes que interessin més els visitants i conduïda per un mediador. En acabar, se'n compartiran impressions en una conversa acompanyada d'un cafè.