Exposició Pablo Martín Quartet

CONCERTS I ESPECTACLES

Pablo Martín Quartet

Pablo Martín, saxo i clarinet
Marc Capardón, piano
David Moyano, baix elèctric i contrabaix
Kike Pérez, bateria

Pablo Martín Quartet es caracteritza per la varietat d'estils jazzístics que ofereix. Fidel a la tradició i a la bossa, destaca el bebop i el hard bop amb la voluntat de retre homenatge a John Coltrane, Elvin Jones o Oscar Peterson.

El quartet està format per Kike Pérez a la bateria, que, amb una gran versatilitat i uns ritmes impossibles, es consolida com la columna vertebral del grup. Al baix elèctric i el contrabaix, David Moyano, amb un gran domini que recorda Ron Carter o Christian Mc Bride. Al piano, el virtuós Marc Capardón, també anomenat "Marc Peterson" per la influència d'Oscar Peterson en el seu so i forma. Per últim, Pablo Martín al saxo i al clarinet, que, a través del hard bop, busca sonoritats pròximes a Coltrane, Dexter Gordon o Hank Mobley.

Horaris

Dissabte 9 de juny, a les 20 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Joseph Beuys. Instal·lació permanent

Es compta darrere de l'os - Espai de dolor, de l'artista Joseph Beuys, és un espai que demana el recolliment i l'aïllament de l'exterior.

ALTRES FORMATS

Velázquez i el Segle d'Or

L'obra de Velázquez, observada al costat d'obres d'altres artistes contemporanis del pintor sevillà per entendre l'intrigat context històric, artístic i social de la seva obra.

ALTRES FORMATS

L'enemic viu al sofà

Una aproximació al singular món escènic i de titelles de Joan Baixas, ànima del Teatre La Claca, a partir d'una instal·lació amb ninots, pintures, vídeos, cartells, artefactes, fotografies i altres objectes.