Exposició Visita comentada per a grups: Músiques a l'antiguitat

VISITA A LES EXPOSICIONS

Visita comentada per a grups: Músiques a l'antiguitat

Si sou una entitat cultural, una associació, un col·lectiu o un grup d'amics, CaixaForum us ofereix visites comentades a les exposicions temporals. Amb un màxim de 30 persones per grup, la visita dura una hora i es pot fer en diversos idiomes.

Horaris

Horari per convenir

Comentaris

60 euros / grup

Reserva

En el telèfon 93 184 71 42 o per email

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Músiques a l'antiguitat"

VISITA A LES EXPOSICIONS

Més que una visita: ecos poètics amb Mireia Calafell

Una visita personal i poètica a l'exposició centrada en els ecos i les reverberacions que els sons de l'antiguitat tenen avui, a partir de versos propis i d'altres poetes.

PROJECCIONS

Norma (V. Bellini)

Òpera fascinant de Vincenzo Bellini inspirada en una llegenda celta, en la versió d'una de les grans Normes del segle XX, Joan Sutherland. 

VISITA A LES EXPOSICIONS

Visita comentada: Músiques a l'antiguitat

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que puguin sorgir.

ALTRES FORMATS

Arqueomúsiques

Veniu a composar música del passat amb imaginació i rigor recordant que en l'antiguitat la funció de la música, més enllà de ser escoltada o ballada, era també sagrada, poderosa i màgica.

VISITA A LES EXPOSICIONS

Cafè tertúlia: Músiques a l'antiguitat

Una visita per tractar els temes que interessin més els visitants i conduïda per un mediador. En acabar,  es compartiran impressions en una conversa acompanyada d'un cafè.

VISITA A LES EXPOSICIONS

Visita en família: viatge musical al passat

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador.