Exposició Arqueomúsiques

ALTRES FORMATS

Arqueomúsiques

Espai educatiu. Músiques a l'antiguitat

Les excavacions arqueològiques han aportat prou informació per conèixer el context musical del passat: qui eren els músics, quins instruments tocaven, on, per què i per a qui. Ara bé... Com sonava la música en l'antiguitat? Per uns instants ens convertirem en músics egipcis acompanyant el funeral d'un faraó, músics grecs divertint els convidats en un banquet, músics romans comunicant-se al camp de batalla o mesopotàmics honorant la deessa Ishtar al seu temple.

Aquest és un espai dins de l'exposició principalment pensat per al públic familiar en el qual es proposa una activitat que convida als participants a explorar de forma lliure i creativa algun dels aspectes de l'exposició.

Recomanat per a famílies amb infants a partir de 5 anys.

Accés gratuït amb l'entrada de l'exposició.

Horaris

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Joseph Beuys. Instal·lació permanent

Es compta darrere de l'os - Espai de dolor, de l'artista Joseph Beuys, és un espai que demana el recolliment i l'aïllament de l'exterior.

ALTRES FORMATS

Una certa foscor

L'exposició pren com a punt de partida simbòlic l'espai buit que deixa a la sala del Louvre el quadre robat de La Gioconda per reflexionar sobre conceptes relacionats amb l'opacitat, l'ocultació, el buit, la mirada i la condició de l'espectador.

ALTRES FORMATS

Turbulències. Col·lecció "la Caixa" d'Art Contemporani

Sense prejudicis i transcendint els límits tradicionals de l'art, els artistes exploren la realitat social i cultural, i descobreixen nous punts de vista sorprenents i provocadors.