Exposició Arqueomúsiques

ALTRES FORMATS

Arqueomúsiques

Espai familiar i educatiu

Les excavacions arqueològiques han aportat prou informació per conèixer el context musical del passat: qui eren els músics, quins instruments tocaven, on, per què i per a qui. Ara bé... Com sonava la música en l'antiguitat? Per uns instants ens convertirem en músics egipcis acompanyant el funeral d'un faraó, músics grecs divertint els convidats en un banquet, músics romans comunicant-se al camp de batalla o mesopotàmics honorant la deessa Ishtar al seu temple.

Aquest és un espai dins de l'exposició principalment pensat per al públic familiar en el qual es proposa una activitat que convida als participants a explorar de forma lliure i creativa algun dels aspectes de l'exposició.

Recomanat per a famílies amb infants a partir de 5 anys.

Accés gratuït amb l'entrada de l'exposició.

Horaris

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONCERTS I ESPECTACLES

CaixaForum en família

Els caps de setmana podeu gaudir del pack família: visites a les exposicions o a l'edifici + espectacles familiars o projeccions del cicle Petits cinèfils.

ENTRADA 7 €

50 % de dte. clients CaixaBank

PROJECCIONS

Moonrise Kingdom

Una noia i un noi de dotze anys s'enamoren, fan un pacte secret i fugen cap a terrenys inexplorats. Un grup de cerca local es desplega per trobar-los.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

El luxe i la seva ombra. Passat i present

L'escriptor i professor Rafael Argullol reflexionarà sobre el concepte de luxe en l'antiguitat i en l'actualitat, com també sobre els seus aspectes constructius i destructius.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank