Exposició Pan Daijing

Del cicle de  Música "DNIT"

Pan Daijing

Presenta Fist Piece

L'artista xinesa Pan Daijing presenta el seu xou més aclamat, Fist Piece, una performance inspirada en una òpera noise en la qual uneix la dansa i la música experimental.

Pan Daijing ha aconseguit situar-se ràpidament com una de les artistes més destacades de l'escena berlinesa d'avantguarda. Tot i que treballa en diferents camps (performance-art en directe, instal·lacions de so o composició de bandes sonores per a cinema i dansa) és coneguda principalment com a artista performer, i genera constantment noves idees a través de xous efímers en què l'art i la música desdibuixen els seus límits. Aquestes performances serveixen d'inspiració per crear la seva música, amb un so a mig camí entre el dark noise i les atmosferes cinematogràfiques. Lack  (PAN, 2017), el seu últim LP, documenta aquestes performances i ho fa en forma de peça operística, en un procés d'edició a partir de diferents mostres i enregistraments de camp recollits en concerts i llocs d'Europa, la Xina i el Canadà.

Horaris

Divendres 26 de gener, a les 22 h

Promocions

50% de dte. Clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

CONCERTS I ESPECTACLES

Deathprod

Un dels millors directes d'ambient del panorama actual. La presència de Deathprod a DNIT és una cita única que no et pots perdre, ja que rarament actua en directe.