Exposició Paul Jebanasam i Roly Porter

Del cicle de  Música "DNIT"

Paul Jebanasam i Roly Porter

Presenten ALTAR

Els artistes Roly Porter i Paul Jebanasam presenten ALTAR, el projecte en el qual han col·laborat, que arriba a DNIT després d'estrenar-se al Festival Berlin Atonal.

Tots dos són productors que destaquen pel seu domini tècnic i creativitat compositiva. Paul Jebansam es mou entre l'ambient, el metal, el noise i la composició clàssica contemporània. Fins a la data, Continuum (Subtext, 2016) és l'àlbum més icònic de l'artista. Roly Porter es va donar a conèixer com a part de Vex'd al costat de Jamie Teasdale (Kuedo). El seu impressionant àlbum de debut en solitari, Aftertime (Subtext 2011), es va convertir en un dels discos més lloats del subsòl electrònic de tints foscos.

ALTAR suposa la seva primera col·laboració com a artistes, un projecte que se centra en la investigació i la perfecció del so. Utilitzen tècniques de producció d'altres estils musicals com el metal i fan servir processos acadèmics que provenen de la música clàssica, el disseny sonor, la música per a cinema, la programació informàtica o la codificació. El resultat és un espectacle amb una potència sonora i una intensitat aclaparadores.

Horaris

Divendres 23 de febrer, a les 22 h

Promocions

50% de dte. Clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

CONCERTS I ESPECTACLES

Deathprod

Un dels millors directes d'ambient del panorama actual. La presència de Deathprod a DNIT és una cita única que no et pots perdre, ja que rarament actua en directe.