Exposició Pánico en la granja, una selecció dels millors curtmetratges

Del cicle de  Cinema "Petits cinèfils"

Pánico en la granja, una selecció dels millors curtmetratges

Stéphane Aubier, Vincent Patar. França, Bèlgica, Luxemburg, 2011. Doblada al castellà

Un seguit de curts ens endinsen en l'univers animat dels directors belgues Stéphane Aubier i Vincent Patar. A través d'aquestes petites joies coneixerem en profunditat el caràcter i les aventures dels protagonistes de Pánico en la granja, amb les històries més irreverents, trepidants, surrealistes i brillants que et puguis imaginar! L'Indi, el Cowboy i el Cavall són especialistes en provocar catàstrofes; quan tramen alguna cosa, tot s'embolica de valent.

Títol original: Panique au Village
Gènere: animació, aventures
Idioma original: francès
Duració: 50 min.
Edat recomanada: +6

Un educador presentarà aquesta pel·lícula proporcionant les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-la.

Horaris

Dissabte 31 de març, a les 11:30 h

Promocions

50% de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Cinema

PROJECCIONS

Zarafa

Un nen de deu anys farà tot el possible per salvar una girafa i retornar-la a l'Àfrica. Una història plena de perills però també humor i amistat.

PROJECCIONS

Pánico en la granja, una selecció dels millors curtmetratges

Un recull de curtmetratges originals, divertits i caòtics, fets amb stop motion, que aconsegueixen fer realitat la imaginació dels més menuts.

PROJECCIONS

Ernest & Célestine

Una joia de l'animació que narra l'amistat entre un os que no vol ser notari i una rateta que no té gens de ganes de ser dentista.

PROJECCIONS

La bella durmiente

El dia que faci setze anys, la princesa Aurora serà víctima d'un encanteri. Amb l'ajut de tres fades, aconseguirà alliberar-se i conèixer l'amor.

PROJECCIONS

Merlín el encantador

La màgia i la saviesa de Merlí conduiran el jove Artur a comprendre els valors que el convertiran en el millor rei de la història d'Anglaterra.

PROJECCIONS

Els millors curts clàssics de Walt Disney

Els primers treballs de la factoria Disney on es presenten els grans personatges d'animació que van marcar les produccions posteriors de la companyia.

PROJECCIONS

Fantasía

Fantasia és una de les primeres pel·lícules de Disney, una col·lecció d'interpretacions animades de temes de grans obres de música clàssica.