Exposició Pánico en la granja, una selecció dels millors curtmetratges

Del cicle de  Cinema "Petits cinèfils"

Pánico en la granja, una selecció dels millors curtmetratges

Stéphane Aubier, Vincent Patar. França, Bèlgica, Luxemburg, 2011. Doblada al castellà

Un seguit de curts ens endinsen en l'univers animat dels directors belgues Stéphane Aubier i Vincent Patar. A través d'aquestes petites joies coneixerem en profunditat el caràcter i les aventures dels protagonistes de Pánico en la granja, amb les històries més irreverents, trepidants, surrealistes i brillants que et puguis imaginar! L'Indi, el Cowboy i el Cavall són especialistes en provocar catàstrofes; quan tramen alguna cosa, tot s'embolica de valent.

Títol original: Panique au Village
Gènere: animació, aventures
Idioma original: francès
Duració: 50 min.
Edat recomanada: +6

Un educador presentarà aquesta pel·lícula proporcionant les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-la.

Horaris

Dissabte 31 de març, a les 11:30 h

Promocions

50% de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Cinema

PROJECCIONS

La guerra de los botones

Una història íntima d'aventures basada en un gran clàssic de la literatura juvenil francesa. Humor, bons intèrprets i un paratge idíl·lic.

PROJECCIONS

Mary Poppins

En el Londres de principis del segle XX una mainadera farà servir la música i l'aventura per apropar dos nens emocionalment allunyats del seu pare.

PROJECCIONS

Los 400 golpes

La commovedora història d'un jove que, abandonat a la seva sort, s'endinsa lentament en el món del crim, empès pels durs cops que li proporciona la vida.

PROJECCIONS

El meu amic el gegant

La Sofia, una nena de deu anys, i el seu amic el gegant demanen ajuda a la reina d'Anglaterra per impedir una invasió de gegants malvats que es preparen per menjar-se tots els infants del país.

PROJECCIONS

Matilda

La Matilda és ignorada i menyspreada pels seus pares, però quan arriba a la seva nova escola coneixerà Miss Honey, una professora que s'adonarà de les qualitats especials de la nena.

PROJECCIONS

James y el melocotón gigante

James és sorprès per un personatge ben curiós, una aranya que salva, que li proposa entrar en un préssec gegant per tal d'escapar plegats i començar una aventura.

PROJECCIONS

La revolta dels contes

La pel·lícula narra un encreuament de contes clàssics, com el de la Caputxeta o el de la Ventafocs, revisats de manera moderna i políticament incorrecta del cèlebre Roald Dahl.