Exposició Visita comentada: Músiques a l'antiguitat

VISITA A LES EXPOSICIONS

Visita comentada: Músiques a l'antiguitat

La visita està dirigida per un mediador que, a partir del diàleg amb els participants, presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i resol els possibles dubtes o preguntes que puguin sorgir.

Horaris

Durada: 1 h

Promocions

50% de dte. clients CaixaBank

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Músiques a l'antiguitat"

VISITA A LES EXPOSICIONS

Més que una visita: ecos poètics amb Mireia Calafell

Una visita personal i poètica a l'exposició centrada en els ecos i les reverberacions que els sons de l'antiguitat tenen avui, a partir de versos propis i d'altres poetes.

VISITA A LES EXPOSICIONS

Visita comentada per a grups: Músiques a l'antiguitat

Visita guiada a exposicions temporals per a grups, entitats culturals, associacions o col·lectius. Amb un màxim de 30 inscrits, la visita dura una hora i es pot fer en diversos idiomes.

ALTRES FORMATS

Arqueomúsiques

Veniu a composar música del passat amb imaginació i rigor recordant que en l'antiguitat la funció de la música, més enllà de ser escoltada o ballada, era també sagrada, poderosa i màgica.

VISITA A LES EXPOSICIONS

Visita en família: viatge musical al passat

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador.

VISITA A LES EXPOSICIONS

Cafè tertúlia: Músiques a l'antiguitat

Una visita per tractar els temes que interessin més els visitants i conduïda per un mediador. En acabar,  es compartiran impressions en una conversa acompanyada d'un cafè.