Exposició Zarafa

Del cicle de  Cinema "Petits cinèfils"

Zarafa

Rémi Bezançon, Jean-Christophe Lie; França, Bèlgica, 2012. Doblada al català

Maki és un nen de 10 anys que s'ha fet amic de Zarafa, una girafa òrfena. L'animal es converteix en la moneda de canvi que el paixà d'Egipte vol utilitzar per a que el rei de França l'ajudi a expulsar els invasors turcs d'Alexandria. El menut acompanyarà la seva nova amiga per un llarg camí ple d'aventures perilloses i noves amistats. Maki farà tot el possible per salvar la girafa i tornar-la a l'Àfrica.

Basada en un fet històric real, aquesta pel·lícula d'esperit aventurer recupera l'animació clàssica.

Títol original: Zarafa
Gènere: animació, aventures
Idioma original: francès
Duració: 78 min
Edat recomanada: +6

Un educador presentarà aquesta pel·lícula proporcionant les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-la.

Horaris

Dimarts 27 de març, a les 17:30 h

Promocions

50% de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Cinema

PROJECCIONS

El meu amic el gegant

La Sofia, una nena de deu anys, i el seu amic el gegant demanen ajuda a la reina d'Anglaterra per impedir una invasió de gegants malvats que es preparen per menjar-se tots els infants del país.

PROJECCIONS

Matilda

La Matilda és ignorada i menyspreada pels seus pares, però quan arriba a la seva nova escola coneixerà Miss Honey, una professora que s'adonarà de les qualitats especials de la nena.

PROJECCIONS

James y el melocotón gigante

James és sorprès per un personatge ben curiós, una aranya que salva, que li proposa entrar en un préssec gegant per tal d'escapar plegats i començar una aventura.

PROJECCIONS

La rebel·lió dels contes

La pel·lícula narra un encreuament de contes clàssics, com el de la Caputxeta o el de la Ventafocs, revisats de manera moderna i políticament incorrecta del cèlebre Roald Dahl.

PROJECCIONS

La vida d'en Carbassó

Una aposta diferent, valenta i pedagògica de cinema per a nens, on es narra delicadament i es representa molt bé la duresa d'algunes infanteses.

PROJECCIONS

La guerra de los botones

Una història íntima d'aventures basada en un gran clàssic de la literatura juvenil francesa. Humor, bons intèrprets i un paratge idíl·lic.

PROJECCIONS

Mary Poppins

En el Londres de principis del segle XX una mainadera farà servir la música i l'aventura per apropar dos nens emocionalment allunyats del seu pare.

PROJECCIONS

Los 400 golpes

La commovedora història d'un jove que, abandonat a la seva sort, s'endinsa lentament en el món del crim, empès pels durs cops que li proporciona la vida.