Exposició Norma (V. Bellini)

PROJECCIONS

Norma (V. Bellini)

Òpera de Sidney

Òpera fascinant de Vincenzo Bellini inspirada en una llegenda celta que es va posar molt de moda durant l'època romàntica. Estrenada a la Scala de Milà, i tot i tenir un èxit discret a l'estrena, de seguida es va consolidar en el repertori dels teatres. Les seves dificultats vocals només han estat a l'abast de les veus més prodigioses. La veurem en la versió de Joan Sutherland, una de les grans Normes del segle XX, i dirigida per Richard Bonynge, gran especialista del bel canto. L'ària més coneguda de l'òpera és "Casta Diva", que han immortalitzat veus com ara Montserrat Caballé o Maria Callas.

Norma: Joan Sutherland
Pollione: Ronald Stevens
Adalgisa: Margreta Elkins
Oroveso: Clifford Grant
Clotilde: Etela Piha
Flavio: Trevor Brown

The Australian Opera Chorus
The Elizabethan Sydney Orchestra
Director musical: Richard Bonynge
Director d'escena: Sandro Sequi

Horaris

Diumenge 25 de març, a les 18 h

Promocions

50% de dte. Clients CaixaBank
 

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Músiques a l'antiguitat"

VISITA A LES EXPOSICIONS

Visita comentada per a grups: Músiques a l'antiguitat

Visita guiada a exposicions temporals per a grups, entitats culturals, associacions o col·lectius. Amb un màxim de 30 inscrits, la visita dura una hora i es pot fer en diversos idiomes.

VISITA A LES EXPOSICIONS

Més que una visita: ecos poètics amb Mireia Calafell

Una visita personal i poètica a l'exposició centrada en els ecos i les reverberacions que els sons de l'antiguitat tenen avui, a partir de versos propis i d'altres poetes.

ALTRES FORMATS

Visita comentada: Músiques a l'antiguitat

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que puguin sorgir.

ALTRES FORMATS

Arqueomúsiques

Veniu a composar música del passat amb imaginació i rigor recordant que en l'antiguitat la funció de la música, més enllà de ser escoltada o ballada, era també sagrada, poderosa i màgica.

ALTRES FORMATS

Cafè tertúlia: Músiques a l'antiguitat

Una visita per tractar els temes que interessin més els visitants i conduïda per un mediador. En acabar,  es compartiran impressions en una conversa acompanyada d'un cafè.