Exposició Samuel Kerridge

Del cicle de  Música "DNIT"

Samuel Kerridge

L'artista britànic presentarà a DNIT el seu últim espectacle audiovisual, Fatal Light Attraction, estrenat al Festival Berlin Atonal del 2016. 

Samuel Kerridge va debutar el 2012 amb un EP al segell Horizontal Ground, al qual va seguir un LP amb el segell de culte Downwards, casa d'artistes tan destacats com Surgeon o Regis. Destaca pel maneig expert que té en la producció de techno industrial i per la capacitat de transformar-lo en un so propi i recognoscible. Treballa en la intersecció entre el drone, el techno industrial i el post-punk, un espai que només ocupa ell.

L'espectacle Fatal Light Attraction (Downwards, 2016) està encapçalat per un intens sistema de llum que envolta Kerridge, de manera que es crea una sensació de moviment que actua com a contrapartida al so. És la il·lusió d'una ombra en moviment acompanyada d'aclaparadores ones d'estimulació hipersensorial.

Horaris

Divendres 24 de novembre, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

CONCERTS I ESPECTACLES

Deathprod

Un dels millors directes d'ambient del panorama actual. La presència de Deathprod a DNIT és una cita única que no et pots perdre, ja que rarament actua en directe.