Exposició TALLER SPA A LA GREGA EN FAMÍLIA

TALLERS

TALLER SPA A LA GREGA EN FAMÍLIA

Quins productes utilitzaven els grecs per a la seva higiene personal? Com es preparaven i s'aplicaven? En aquest taller crearem un ungüent de base oliosa utilitzat per als atletes i coneixerem els principals utensilis i aromes usats pels antics perfumistes.

Horaris

Dissabte 25 de novembre, a les 11 h

Promocions

50% de dte. Clients CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Disney. L'art d'explicar històries

Walt Disney (Estats Units, 1901 - 1966) va ser pioner en la translació cinematogràfica dels contes clàssics mitjançant una narrativa moderna, més accessible per al públic actual. Aquesta mostra destaca els orígens literaris i les reinterpretacions dutes a terme per l'artista i els seus equips successors.

ALTRES FORMATS

Passejades de Nobel

El fotògraf Kim Manresa i el periodista Xavi Ayén capten de manera espontània els premis Nobel de Literatura als seus llocs de residència o en escenaris de les seves obres. Vint-i-tres retrats acompanyats de reflexions sobre aquestes trobades íntimes que dibuixen un mapamundi literari.

ALTRES FORMATS

FARAÓ. REI D'EGIPTE

Una selecció magnífica de peces del British Museum per conèixer els detalls de la vida dels faraons egipcis, amb objectes i històries que expliquen el poder reial a l'antic Egipte.