Exposició Conferència a càrrec del comissari: Warhol. L'art mecànic

CONFERENCIES I DEBATS

Conferència a càrrec del comissari: Warhol. L'art mecànic

El dolç abisme de l'art mecànic

Conferència a càrrec de José Lebrero Stals, director artístic del Museu Picasso de Màlaga i comissari de l'exposició.

José Lebrero és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va cursar estudis d'Història de l'Art i Ciències Polítiques a la Universitat de Colònia (Alemanya) i té un màster en Disseny i Producció Multimèdia Digital per la Universitat La Salle-Ramon Llull. Des del 1996 fins al 2002 va ser conservador en cap del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i el 2003, director del Centre Andalús d'Art Contemporani  (CAAC) a Sevilla, càrrec que va ocupar fins al seu nomenament com a director artístic del Museu Picasso de Màlaga, el 2009.

Horaris

Dijous 14 de setembre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Disney. L'art d'explicar històries

Walt Disney (Estats Units, 1901 - 1966) va ser pioner en la translació cinematogràfica dels contes clàssics mitjançant una narrativa moderna, més accessible per al públic actual. Aquesta mostra destaca els orígens literaris i les reinterpretacions dutes a terme per l'artista i els seus equips successors.

ALTRES FORMATS

Passejades de Nobel

El fotògraf Kim Manresa i el periodista Xavi Ayén capten de manera espontània els premis Nobel de Literatura als seus llocs de residència o en escenaris de les seves obres. Vint-i-tres retrats acompanyats de reflexions sobre aquestes trobades íntimes que dibuixen un mapamundi literari.

ALTRES FORMATS

FARAÓ. REI D'EGIPTE

Una selecció magnífica de peces del British Museum per conèixer els detalls de la vida dels faraons egipcis, amb objectes i històries que expliquen el poder reial a l'antic Egipte.