Exposició Traç a traç

TALLERS

Traç a traç

El dibuix és un mitjà d'expressió que permet representar-ho tot: persones i objectes, paisatges i detalls. Amb la tècnica correcta es poden transmetre sensacions com la profunditat, el moviment, l'ordre o l'equilibri. El dibuix fins i tot pot expressar emocions profundes i idees abstractes i complexes.

Amb l'ajuda d'elements de dibuix a priori tan simples com la línia, la taca, el traç, l'esbós i el color, aquest taller ensenya a observar amb la mirada d'un dibuixant expert. Seguint els seus trucs i tècniques, els assistents aprendran a jugar amb aquests elements i desenvoluparan la seva pròpia manera d'aplicar-los al dibuix.

Recomanat per a infants a partir de 5 anys i fins a 12. 

Horaris

Dissabtes, d'11 a 14 h i de 16 a 20 h; diumenges i festius, d'11 a 14 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

PROJECCIONS

El cuento de la princesa Kaguya

Una parella de pagesos ancians troba la petita Kaguya dins d'una planta de bambú i decideixen acollir-la. La nena creix feliç amb ells fins que un dia decideixen traslladar-se a la ciutat perquè es converteixi en princesa.

VISITA A LES EXPOSICIONS

Visita en família: Disney. L'art d'explicar històries

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador.

ALTRES FORMATS

"Hi havia una vegada…"

Un racó dedicat als contes i a les formes que tenim d'explicar-los, per poder descobrir i experimentar amb les múltiples maneres d'explicar històries.