Exposició Traç a traç

TALLERS

Traç a traç

El dibuix és un mitjà d'expressió que permet representar-ho tot: persones i objectes, paisatges i detalls. Amb la tècnica correcta es poden transmetre sensacions com la profunditat, el moviment, l'ordre o l'equilibri. El dibuix fins i tot pot expressar emocions profundes i idees abstractes i complexes.

Amb l'ajuda d'elements de dibuix a priori tan simples com la línia, la taca, el traç, l'esbós i el color, aquest taller ensenya a observar amb la mirada d'un dibuixant expert. Seguint els seus trucs i tècniques, els assistents aprendran a jugar amb aquests elements i desenvoluparan la seva pròpia manera d'aplicar-los al dibuix.

Recomanat per a infants a partir de 5 anys i fins a 12. 

Horaris

Dissabtes, d'11 a 14 h i de 16 a 20 h; diumenges i festius, d'11 a 14 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

PROJECCIONS

El meu amic el gegant

La Sofia, una nena de deu anys, i el seu amic el gegant demanen ajuda a la reina d'Anglaterra per impedir una invasió de gegants malvats que es preparen per menjar-se tots els infants del país.

TALLERS

La Lletreria

Crea les teves pròpies tipografies utilitzant tot tipus de materials i suports. Tria'n el color, la mida i la forma i fes volar la imaginació.

PROJECCIONS

Matilda

La Matilda és ignorada i menyspreada pels seus pares, però quan arriba a la seva nova escola coneixerà Miss Honey, una professora que s'adonarà de les qualitats especials de la nena.