Exposició Traç a traç

TALLERS

Traç a traç

El dibuix és un mitjà d'expressió que permet representar-ho tot: persones i objectes, paisatges i detalls. Amb la tècnica correcta es poden transmetre sensacions com la profunditat, el moviment, l'ordre o l'equilibri. El dibuix fins i tot pot expressar emocions profundes i idees abstractes i complexes.

Amb l'ajuda d'elements de dibuix a priori tan simples com la línia, la taca, el traç, l'esbós i el color, aquest taller ensenya a observar amb la mirada d'un dibuixant expert. Seguint els seus trucs i tècniques, els assistents aprendran a jugar amb aquests elements i desenvoluparan la seva pròpia manera d'aplicar-los al dibuix.

Recomanat per a infants a partir de 5 anys i fins a 12. 

Horaris

Dissabtes, d'11 a 14 h i de 16 a 20 h; diumenges i festius, d'11 a 14 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONCERTS I ESPECTACLES

Nadal en família

Aquestes festes us podreu beneficiar d'aquest pack familiar: visita en família a l'edifici o a "Toulouse Lautrec i l'esperit de Montmartre" + espectacle familiar Baboia! o Blink Flash Duncan.

CONCERTS I ESPECTACLES

Baboia!

La companyia de teatre La Claca celebra 50 anys de trajectòria amb un nou espectacle de titelles, ombres, animacions i música en directe.

VISITES A L'EDIFICI

Visita en família: coneix CaixaForum Barcelona

Un recorregut guiat en família per la història de Barcelona i els canvis que ha experimentat l'arquitectura del segle XX.