Exposició ESPAI DE MÀGIA TEMÀTICA: Màgia i cinema

CONCERTS I ESPECTACLES

ESPAI DE MÀGIA TEMÀTICA: Màgia i cinema

Tindràs l'oportunitat de veure una demostració de Ferran Homar, professor d'educació superior que té una llarga trajectòria en l'aplicació de la màgia com a instrument d'aprenentatge a les seves classes. En aquesta ocasió farà un recorregut per la història del cinema, per descobrir els grans mags que hi va haver darrere les primeres projeccions i per explicar com els il·lusionistes més prestigiosos feien servir la ciència del cinema en els seus espectacles. Un acte amanit amb efectes de màgia i projeccions històriques escollides per ell. Activitat organitzada en col·laboració amb El Rei de la Màgia.

Horaris

Dimecres 23 d'agost a les 20 i a les 22.15 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Disney. L'art d'explicar històries

Walt Disney (Estats Units, 1901 - 1966) va ser pioner en la translació cinematogràfica dels contes clàssics mitjançant una narrativa moderna, més accessible per al públic actual. Aquesta mostra destaca els orígens literaris i les reinterpretacions dutes a terme per l'artista i els seus equips successors.

ALTRES FORMATS

Passejades de Nobel

El fotògraf Kim Manresa i el periodista Xavi Ayén capten de manera espontània els premis Nobel de Literatura als seus llocs de residència o en escenaris de les seves obres. Vint-i-tres retrats acompanyats de reflexions sobre aquestes trobades íntimes que dibuixen un mapamundi literari.

ALTRES FORMATS

FARAÓ. REI D'EGIPTE

Una selecció magnífica de peces del British Museum per conèixer els detalls de la vida dels faraons egipcis, amb objectes i històries que expliquen el poder reial a l'antic Egipte.